Husum Torv 2008 set sådan helt fra oven

Som lovet bringer vi her Husum Torv set sådan helt fra oven anno 2008. Det er som i Brønshøj Torvs tilfælde Kastrup Luftfoto, der har taget billederne. (Trykker man på læs mere, så vil man se begge de to fotos i større formater).

Fra 2008 og til i dag er det egentlig ikke fordi, Husum Torv har forandret sig ret meget. Bygningerne er de samme. Til gengæld er der skiftet godt ud i de forskellige butikslokaler. Imerco – som fulgte efter navnkundige Skotsman Jensen – eksisterer ikke mere, og de gamle hæderkronede lokaler har nu stået tomme i vel nok et par år. Vi kunne bruge meget plads på at remse op, hvilke butikker der er kommet og gået, men den tager vi en anden gang.

Lidt mere om Kastrup Luftfoto.

I 1963 kom det næste fly til og senere endnu flere. Efterhånden udviklede de nye aktiviteter sig såsom taxaflyvning, skoleflyvning, udlejning m.m. kraftigt. Resultatet blev at flyvirksomheden blev udskilt i et selvstændig søsterselskab under navnet Copenhagen AirTaxi® A/S der i dag disponerer over og opererer 20 – 25 fly, en- og tomotors. Selskabet har også eget flyværksted. De to selskabers samarbejde giver en god baggrund for Kastrup Luftfoto.

Luftfotografering foretages for hovedparten af billederne, i en sæson, fra begyndelsen af maj til slutningen af september , og vi er klar til at gå i luften hele året rundt. I sæsonen er vi dagligt i luften, og dækker hele Danmark, med 2-3 fly når vejrforholdene tillader fotografering.

Vil man læse “Brønshøj Torv 2008 set sådan helt fra oven”, så gå ind under artikler.

Men apropos Husum og Brønshøj Torv, så vil netavisen på et senere tidspunkt bringe en hel billedkavalkade fra dengang begge torve blev gravet op og ændrede udseende. Der er noget at glæde sig til.