Indlæg: Grænseløs ligegyldighed for andres liv !

Så skete det desværre igen. Som netavisen kunne berette i går, ser vi endnu engang unge mænd opfører sig totalt hensynsløst til skade for hele vores bydel.

Denne gang er det en mand, der har rendt rundt i Gadelandet med en maskinpistol og forsøgt at skyde på folk. Angiveligt er det banderelateret. Der har tidligere været flere lignende episoder i vores bydel. Desværre også med dødelig udgang. For mig er det mest sigende og sørgelige ved disse idioters feje handlinger, at de udviser en stor ligegyldighed over for alle andres liv. De forvandler områder fyldt med børn til krigszoner og terroriserer hele nabolaget.

Det er så tankeløst, at det næsten er ufatteligt. Den amerikanske forfatter Elie Wiesel udtalte engang, at det modsatte af kærlighed ikke var had, men ligegyldighed. Jeg har sjældent set et mere illustrativt eksempel end de “drenge” vi nu igen-igen er vidner til. Heldigvis er der videodokumentation af gerningsmanden, og jeg håber, at der er nogen, der kan hjælpe politiet ved at genkende pistolmanden på billederne, så han kan fanges og straffes for hans helt igennem idiotiske adfærd.

Jarl Feyling

Næstformand, Brønshøj-Husum lokaludvalg