Jarlen går efter at blive lokal folketingskandidat

I januar måned skal medlemmerne i socialdemokratiets 7. kreds vælge ny folketingskandidat. Og her en en af de mest oplagte den lokale Jarl Feyling. 
Jarl Feyling er aktiv på flere fronter. Her har han netop uddelt 2700-netavisens Sportspris til Husum BK.
Jarlen er opvokset i Nordvest kvarteret og har har gået på Katrinedal skole i Vanløse. For otte år siden flyttede han til Brønshøj med sin lille familie, og her har han boet siden. I det daglige er han gymnasielærer på Niels Brock. Men han har engageret sig meget i det lokale og har i dag sæde som næstformand i Brønshøj-Husum Lokaludvalg. Her oplever han tit, at det er de folkevalgtes manglende viden om lokale forhold, der blokerer de gode løsninger i at komme i mål på Christiansborg. Derfor er der behov for en kandidat i folketinget, der kan medvirke til at præge den politiske dagsorden, så der kommer mere fokus på København – og specielt på vore bydele Brønshøj, Husum og Vanløse.
Her er Jarl Feyling enstemmigt blevet indstillet som kandidat til regionsrådsvalget 2021 for
Socialdemokraterne i Brønshøj, Husum og Vanløse
– I min optik bliver vores område nemlig desværre alt for ofte forbigået. Som folketingskandidat vil jeg arbejde på at forbedre forholdene for udsatte børn, siger Jarl Feyling. – Jeg er barn af to førtidspensionister og har oplevet betydningen af vores velfærdsstat. En velfærdsstat som socialdemokratiet har grundlagt og kæmpet for at bevare og udvikle. Det skal vi blive ved med, for vi skal fortsat være et samfund, der giver muligheder til familier og børn – uanset social baggrund. Der er mange, der taler på vegne af de velbjergede, og alt for få, der ved, hvad de taler om, når de laver politik for og om udsatte mennesker. Det vil jeg gerne ændre på. Jeg har været politisk aktiv hele mit voksenliv og besiddet adskillige tillidshverv for vores parti. Nu spørger jeg partimedlemmerne om lov til at forsætte dette arbejde i folketinget. Jeg ser frem til de kommende vælgermøder i Vanløse og Brønshøj.
Kort sagt – Jeg vil være din kandidat og ser frem til de kommende vælgermøder i Vanløse og Brønshøj, slutter vor unge folketingskandidat.