Juletræet blev tændt på Brønshøj Torv med masser af mennesker

Så blev det Brønshøjs tur. Fredag eftermiddag tændte man juletræet på Brønshøj Torv under overværelse af mange mennesker, og det blev lige akkurat den festlige og smukke begivenhed, det plejer at være. Man regner med, at flere hundrede – primært børnefamilier og bedsteforældre udgjorde hovedparten af de fremmødte.
Fotoreportage: Christian Christensen
Brønshøj Kirkes Børne- og Pigekor indledte med herlige julesange, og de serverede en meget overbevisende optræden til stor glæde for det forventningsfulde publikum. Herefter blev det sognepræst ved Brønshøj Kirke, Peter Nejsums tur til at holde årets juletale, som handlede om, at de åndelige værdier er vigtigere end de materielle. Han kom blandt andet ind på netop holdte Black Friday, og at det ikke er sand lykke, men at sand lykke i stedet er gratis med værdier som fællesskab og hygge.
Og så blev juletræet tændt – et fantastisk øjeblik – for dermed er julen for alvor kommet til Brønshøj. Hele december vil være præget af jul og senere nytår – og heldigvis har vi i Brønshøj og Husum den dejlige tradition med juletræerne i hver bydel.