Læserbrev: Farvel for altid

 

       Af Peter Skaarup, MF. Gruppeformand, Dansk Folkeparti.

Forleden faldt hammeren over en 44-årige pakistansk taxachauffør. Tre års fængsel og udvisning fra Danmark for bestandigt for at have begået en grov voldtægt mod en 24-årig kvinde i september sidste år. Selv om den pågældende gerningsmand har både kone og tre børn her i landet valgte retten på Frederiksberg at udvise ham fra Danmark for altid. Tak for det!

Den 24-årige kvinde var beruset efter en bytur. Hun ville hjem og prajede en taxa ved Amager Torv i Indre København. Hun bad om at blive kørt til Frederikssundsvej i det nordlige København. Men blev i stedet kørt til et grønt område i Brønshøj, hvor taxachaufføren forgreb sig på hende i taxaen. Kold og kynisk udnyttelse af en beruset ung dansk kvinde.

Jeg finder det forkasteligt, at en familiefar kan finde på at misbruge en forsvarsløs kvinde, som efter en formentlig glad aften i byen nu er mærket for resten af livet. Man kan undre sig, at udlændinge ikke forstår at opføre sig ordentligt, når de har fået chancen for at leve i et land som Danmark.

Men taxachaufføren misbrugte chancen og må nu hjem til Islamabad. Tre års fængsel er i øvrigt en latterlig lav straf for grov voldtægt. Eneste trøst er dog, at den 44-årige bliver udvist af Danmark for resten af livet. I DF vil vi rejse sagen i Folketinget for at sikre, at afsoningen i denne og andre tilsvarende sager kommer til at foregå i hjemlandet. Det er ikke for meget forlangt!