Lørdag den 22. september bliver fortryllende i Brønshøj

En verden fuld af magi og trylleri med Fabelmagic, Trylle Carsten, Happy Ejner og Malthe. Super underholdning for børn og voksne, som vor lokale Handelsforening og Rotary klub har stablet på benene.

Det er nemlig lykkedes HBH Handels- og Erhvervsforening og Brønshøj Rotary Klub at samle en række af Danmarks dygtigste artister til en fortryllende og underholdende lørdag med Magi og Trylleri for hele familien.

Det sker lørdag den 22. september med følgende program:

Kl. 11.00 – 13.30 Trylleri- og ballonkunstnere optræder i forretninger i vores bydel

Artisterne optræder på skift i og udenfor følgende forretninger:

Kongebørn, Super Brugsen, Kaffeklatten, Bella Elektrik, Synoptik, ShoeBaloo, City El, Linde Apoteket, Brønshøj Vinhandel og Mik M

– Kl. 15.00 – 17.00: Trylleshow for børn og voksne i Sognecentret på Præstegårds Allé 5

Billetter til 50,- kr. Kan købes ved indgangen på dagen, men kan også købes hos

Mik M og på Linde Apoteket i dagene op til forestillingen.

Artisterne optræder under deres kunstnernavne, som er Fabelmagic, Trylle Carsten, Happy Ejner og Malthe. Scenemester Mikkel Nielsen sørger for, at teknikken er i top ved showet.

Inden det går løs i Sognecenteret og i pausen vil der være mulighed for at købe kaffe, sodavand, kage, popcorn og meget andet.

Overskuddet fra billet- og pausesalget anvendes til at støtte velgørende formål i lokalsamfundet. Brønshøj Rotary Klub har i de seneste år ydet økonomisk støtte til ”Natteravnene” i Brønshøj, Værestedet Livslinjen, Missionen blandt hjemløse, Brønshøj Kirkes Pigekor, Bogudgivelse af udvalgte prædikener af sognepræst Niels Brønnum, Juletræsfonden og meget mere.  Desuden organiserer og støtter Brønshøj Rotary Klub at unge mennesker i lokalområdet kan komme på udvekslingsophold i et oversøisk land.