Miss Danmark 2018 finaleshow med Brønshøj deltagelse

     

Miss Danmark 2018 bliver afholdt den 12. September i Cirkusbygningens spektakulære og magiske rammer, når det store finale show løber af stablen.

Blandt deltagerne er Kathleen Ladani fra Brønshøj. Hun har tidligere medvirket i “Skandinaviens næste Topmodel Curvy edition”. Kathleen er 25 år gammel og studerer på Metropol til socialrådgiver. Hun er endvidere butiksassistent i Calvin Klein.

                                                     

Miss Danmark har en historie, der føres tilbage til 1926 og regnes for at være den ældste og mest prestigefyldte skønhedskonkurrence i Danmark. Efter mange år vender konkurrence igen tilbage til den ikoniske bygning.

30 af Danmarks smukkeste, talentfulde og mest ambitiøse kvinder skal kæmpe om Miss Danmark 2018 titlen. Sidste års vinder – Amanda Petri skal videregive kronen til sin efterkommer. Når Miss Danmark® 2018 bliver kåret, skal hun til udlandet og repræsentere de røde og hvide farver mod over 130 nationer fra hele verden og kæmpe om den prestigefyldte Miss World® 2018 titel i Kina, præmien på 100.000 dollars, modelkontrakter mm. Der venter et spændende år med events, velgørenhedsprojekter etc. for den kommende Miss Danmark®.

Miss Danmark 2018 Finale Showet bliver afholdt som en eksklusiv gallaaften med rød løber, presse, kendte, velgørenhed mm. Den kyndige vært Claus Elming er manden, der skal bære gæsterne igennem den forrygende og ikke mindst bragende og festlige aften!

Foto: Christina Anaya/MissDanmark.dk