Music House kan fejre et flot 25 års jubilæum - og det skal fejres !

Den lokale musikforening Music House har jubilæum og fejrer det med et bluesbrag torsdag den 30. januar kl. 20 med samme band, som skød musikforeningen i gang for 25 år siden.

Og så er Music House Brønshøj endda ikke engang den eneste jubilar denne aften i Pilegården! I 2020 har guitaristen og sangeren Kenn Lending haft band i eget navn i 40 år. Kenn Lending Blues Band, der ofte er blevet omtalt som et af landets mest originale bluesorkestre, har dermed eksisteret i 40 forrygende år.

11 albums i eget navn er det blevet til plus ni albums med store amerikanske kunstnere som, Champion Jack Dupree, Memphis Slim, Mickey Baker, Louisiana Red, Luther Allison, Aron Burton, Janice Harrington og Lillian Boutté. Men især alle bandets egne albums, er båret af Kenn Lending’s umiskendelige sound og alsidige stil, samt de medvirkende musikeres indlevende virtuositet.

Der løber meget vand under en bro på 40 år, og der har da også været del musikere igennem Kenns band. Af de mange konstellationer bandet således har haft, er der dog en udgave der, efter manges mening, stikker markant ud.

Fra 1986 til 1995 bestod bandet, foruden kapelmesteren selv, af Henning Verner på keyboards, Frank Larsen på trommer og Svenni Svafnisson på bas. Udover at være et ualmindeligt sammentømret band, var der også tale om venskaber, som rakte langt tilbage i tiden. Den unikke samhørighed, kan tydeligt høres på tre albums fra denne periode.

Det var dette hold som gik på scenen til den første koncert hos Music House Brønshøj for 25 år siden og præcis de samme musikere indfinder sig på scenen til foreningens jubilæum.

Koncerten er arrangeret af Music House Brønshøj med støtte fra Brønshøj-Husum Lokaludvalg. Billetter til 140 kr. fås på pilegaarden.kk.dk