Ny REMA 1000 i historisk værkstedsejendom i Brønshøj

De fleste inden- og udenfor Brønshøjs grænser kender den karakteristiske aflange værkstedsejendom på Frederikssundsvej 256, der i flere år husede Autogummilageret (AGL) og som de senere år har været base for QuickPots dækcenter i Husum. Efter et fantastisk samarbejde med QuickPot, er det nu lykkedes REMA Butiksudvikling A/S at udvikle ejendommen således, at den i fremtiden vil huse såvel et nyt og moderne QuickPot dækcenter samt en ny stor REMA 1000 dagligvarebutik.

I den halvdel der ligger mod Brønshøj, kommer den nye REMA 1000 til at ligge

Ejendommen vil bevare store dele sit karakteristiske ydre, men i facaden vil flere af garageportene blive erstattet af butiksfacade mens ejendommens parkeringsplads vil få en kærkommen opgradering.

Sådan bliver det

Netavisen har talt med udviklingschef Jonas Nyrop Vestermann, REMA Etablering A/S om det nye spændende projekt. – Frem til udgangen af april pågår en gennemgående renovering af den del af ejendommen, der fremadrettet skal udgøre QuickPot´s dækcenter og værksted. Vi forventer således at Det nye QuickPot vil være klar til åbning omkring 1. maj 2018. Først herefter påbegyndes ombygningen af den øvrige ejendom fra værksked til den fremtidige REMA 1000 dagligvarebutik.

QuickPot kommer til at besætte den halvdel, der vender mod Husum

Søgt i mange år

– REMA 1000 har i mange år søgt efter den helt rigtige butiksplacering til forsyning af brønshøjborgerne. Den mener vi nu have fundet, og det er med stor glæde, at vi ser frem til at slå dørene op til den første REMA 1000 i Brønshøj, som vi forventer at kunne åbne omkring oktober i år. Den nye REMA 1000 dagligvarebutik indrettes med et bruttoareal på ca. 1000 m2. og indrettes i henhold til de nyeste standarder og med det fulde REMA 1000 sortiment.

Discount med holdning

REMA 1000 arbejder efter at være meget mere discount – og Discount med holdning. Herved ønsker vi at være den lokale discounter med det bedst dækkende sortiment til danskernes hverdag, så det er muligt at købe stort set alt ét sted. For os betyder discount, at vi sælger varerne omkostningseffektivt uden fordyrende forhold og ved at sælge i store volumener. Vores mål er at sælge kvalitet til lave priser. Under overskriften Discount med holdning, ønsker REMA 1000 at sælge varer, som ’giver en god smag i munden’ – i både direkte og indirekte betydning. Det betyder at REMA 1000 stiller krav i forbindelse med produktionsmetoder og produktionsforhold f.eks. gennem samarbejde med primærproducenter i forhold til økologi og dyrevelfærd. Med den gode smag i munden kan forbrugerne i REMA 1000 købe masser af økologi, fairtrade-certificerede varer og varer med mærket med nøglehullet.

              

Sådan ser det ud i REMA 1000 i Ørestaden – og mon ikke det bliver lige sådan i den nye afdeling i Husum

              

REMA 1000 butikkerne er drevet efter en succesfuld franchise-model, hvor selvstændige købmænd driver deres egen butik og derved har en stor egeninteresse i at sikre kunderne en god indkøbsoplevelse.

Så vi i REMA 1000 glæder sig til at byde alle i Brønshøj velkommen i den nye butik, slutter udviklingschef Jonas Nyrop Vestermann.

19. februar 2018 kl. 13.00