Ny sundhedscafé i Pilegården starter på onsdag

I 2018 bliver der taget hul på et helt nyt gratis tiltag i Pilegården. Sundhedscaféen er et månedligt mødested med samtaler om sundhed og indbudte eksperter, der deler ud af deres viden. Første sundhedscafé er onsdag den 31. januar kl. 13-15.

Sundhedscaféen er for alle, som vil i gang med at leve sundere og forebygge livsstilssygdomme. Den er også for den, som allerede lever et godt liv til trods for en kronisk sygdom og gerne vil inspirere andre. I sundhedscaféen bliver der udvekslet tips og delt erfaringer i et trygt og uformelt forum. Håndplukkede eksperter kigger også forbi og giver gode råd om emner, som deltagerne i caféen finder i fællesskab.

Slidgigt

Til denne første sundhedscafé kigger Christian Peter Hansen, fysioterapeut i Brønshøj Fysioterapi forbi. Han arbejder til daglig med Artrose, som er det moderne ord for slidgigt. En lidelse, som er meget almindelig. Kom og hør om artrose og hvad man selv kan gøre.

Første sundhedscafé går også ud på at finde emner til de kommende caféer. Har du forslag til et emne? Så kig forbi eller send en mail til Liselotte Søderlund på soeder@kff.kk.dk eller ring på mobil 27 15 68 61.

Til sundhedscaféen bliver der serveret kaffe, the og lidt sundt og bagefter går alle deltagerne ned og ser motionsrummet i kulturhusets kælderetage.

Støttet af Trygfonden.