Pølsedamen fra Brønshøj Torv - vi ringede da flere gange til politiet - og de kom hver gang !

Der er nogen, som af en eller anden mærkelig grund insinuerer, at der slet ikke har været de problemer og optrin på Brønshøj Torv, som tidligere i år fik den kvindelige ejer af torvets pølsevogn til at opgive og forsvinde fra området. Det siges blandt andet, at der aldrig er blevet givet nogen anmeldelse til politiet.

Det har fået netavisen til atter at kontakte pølsedamen for at få en forklaring på det, hvilket hun ikke havde nogen som helst problemer med at give. – Der blev flere gange ringet efter politiet, og de kom troligt hver gang indenfor kort tid, og ros til dem for det fortæller hun, – men når de nåede frem, var ballademagerne pist forsvundet. Derfor har det aldrig været muligt at give en konkret anmeldelse. Så skulle vi jo have fanget mindst en af dem, og det var nærmest umuligt. Man kan jo ikke anmelde nogen til politiet, uden at have én at hænge det op på. Det er forklaringen på den manglende anmeldelse, men det mener jeg for øvrigt, jeg har sagt tidligere.

Netavisen erfarer også, at enkelte mener, at historien med pølsedamen er gået helt i stå. Det er da et postulat, der vil noget. Den florerer fortsat i de fleste af landets medier, og som vi kunne fortælle for et par dage siden, så har BT fortsat fuld fokus på Brønshøj – foranlediget af pølsehistorien fra Brønshøj Torv. En journalist og en fotograf har haft deres faste gang i bydelen de seneste to-tre uger !

For øvrigt er det da positivt, at SF’s Pia Olsen Dyhr har koblet sig på Peter Skaarup og DF’s klage til justitsministeren vedrørende episoderne på Brønshøj Torv. Og apropos det så kan vi fortælle, at netop Skaarup kommer til Brønshøj Torv igen fredag den 31. maj, hvor der er gratis pølser og mulighed for en snak.

DF’s pølsevogn vil være på torvet et par timer om eftermiddagen.