Så blev juletræet tændt i Husum - i dag er det Brønshøjs tur !

Lørdag eftermiddag kom julen for alvor til Husum, da bydelens juletræ blev tændt på hjørnet af Frederikssundsvej og Husumvej. Og det trak mange forventningsfulde børn og voksne til. Husum Juletræs Forening havde gjort sit til, at det hele klappede – og det gjorde det så !

Julens sange kunne høres fra lang afstand og skabte den helt rigtige stemning

Der var simpelthen alt, hvad der hører til en sådan årlig begivenhed. Julemand, flot juletræ, borgmester Jesper Christensen juletale, gløgg, æbleskiver, godteposer, julesang og festlig julemusik. Det kørte fint – og alle havde en god oplevelse.

Så er det lige før borgmester Jesper Christensen skal holde årets juletale. Her introduceres han af Johnnie Frederiksen, en af Husum Juletræs Forenings nisser.

Eneste minus er fortsat, at Husum Torv ikke er skuepladsen, men det emne har vi jo behandlet flere gange i netavisen. Vi mener, det er på sin plads at lette på hatten for Husum Juletræs Forening, som gennem de seneste par måneder ihærdigt har arbejdet på at gøre juletræstændingen til en succes.

Her ankommer julemanden og hans nissepige til tændingen. Det er Klaus Juul, den anden af Husum Juletræs Forenings nisser, der uden nissehue tager imod.

I dag fredag er det Brønshøj Torvs tur – og det bliver uden tvivl ligeså festligt og vellykket. Fotograf Jacob Toftager skød en lang række dejlige billeder fra begivenheden i går, og som man ser, er er vores beskrivelse af løjerne ikke overdrevet.

Der var masser af muligheder til at få stillet lækkersulten.

Ikke uventet var julemanden det helt store midtpunkt hos børnene.

Klar til opstigning med den store brandstige – ser julemanden ikke en anelse betænkelig ud ?

Selvom man er helt lille, kan man godt nyde juletræstændingen – når bare man har det varmt.