Så døde "den rigtige" Selma Svensson 89 år gammel

Og her sidder flittige Selma Svensson til banko i Fællesrådet. Hun var en sand ildsjæl !

Det er altid trist, når et lokalt koryfæ falder bort. I dette tilfælde er det Selma Svensson, som den 29. januar sov ind 89 år gammel. Når vi på netavisen skriver “den rigtige”, så skyldes det en oplevelse, netavisens redaktør havde for en hel del år siden med netop Selma.

Vi læste i avisen, at Selma Svensson var død og skulle bisættes fra Bispebjerg, og præsten der skulle stå for det, var såmænd Karsten Woll fra Brønshøj Kirke. Jamen vi havde haft et super samarbejde med den altid fortagsomme og flittige formand for Omsorgsarbejdet for Brønshøj, Husum og Tingbjerg, så naturligvis skulle undertegnede med til bisættelsen.

Der blev købt blomster, og naturligvis sad jeg på min plads, hvor man skulle tage afsked med Selma. Karsten Woll gjorde det som sædvanlig fremragende, men der var visse ting i hans tale om Selma, som kom bag på mig. Faktisk kunne jeg slet ikke genkende nogle af de ting, han fortalte om hende. Men da bisættelsen var forbi, skulle jeg da lige ned og sige goddag til vores lokale præst. Og da skete det helt uventede. Han sagde – hvad laver du dog her, og jeg svarede, – jamen jeg skal da følge Selma det sidste stykke. – Flemming udbrød han, det er ikke den Selma Svensson. De hedder bare det samme !

Så da jeg et par dage efter blev ringet om af “den rigtige” Selma, måtte jeg fortælle hende historien, og det hele endte i et stort grin. – Mig slipper du ikke så let af med, sagde hun, og det kom jo til at passe. Vi taler om en episode for over ti år siden.

Æret været Selmas minde !