Sidste quizaften inden sommerferien ..

Hvem vidste mon, at en struds kan løbe ca. 72 km. i timen? Eller kan navnet på den 5. beatle, eller året for månelandingen?

Der er ikke noget, der kan få ens smil frem, end en dyst i paratviden. Så kig forbi, når TP-afficionados, kloge-Åger og de skarpeste knive i skuffen krydser klinger i almen viden i Kulturhuset Pilegården. Det bliver gymnastik til hjernen, men helt sikkert også til lattermusklerne.

Det eneste man skal gøre er at udfordre sine venner og naboer eller teame sammen med dem på et hold. Man får testet sin viden om musik, litteratur, kultur og meget mere og der er spørgsmål i alle sværhedsgrader, så alle kan være med.

Der er fire personer i hvert hold og ingen alarm, hvis man ikke har et hold i forvejen. Der er altid plads på et hold eller andre løsgængere, som man kan lave hold med. Man finder selv på navn til sit hold og der er præmie til bedste holdnavn.

Der er hver gang flere quizrunder på en aften – mindst én heraf med et særligt tema. Pengepræmiernes størrelse afhænger af deltagerantallet.

Quiz-vært:

Helle Spangerup

Det sker onsdag den 19. juni kl. 19:00 til 21:00
Entré 25 kr.
Der er ingen tilmelding – bare duk op.
Herefter holdes sommerferie, men man er klar igen onsdag den 21. august.