Silas har solgt huset, men kan ikke slippe Brønshøj

Det er ikke længe siden, Silas Holst solgte domicilet på Aagerupvej og begyndte at se sig om efter et nyt hus. I starten udenfor bydelsgrænsen men der gik ikke lang tid, før eftersøgningen blev koncentreret om 2700-området. – Jeg er kommet til den erkendelse, at jeg simpelthen ikke kan undvære Brønshøj, fortæller han til netavisen.

         Silas – jeg elsker Brønshøj

– Jeg har boet i Brønshøj siden jeg var fire år, fortsætter Silas. – Godt nok kom der lige en periode fra jeg var 18 til 28 år, hvor jeg boede udenfor bydelsgrænsen. Men så vendte jeg tilbage og har været her siden. Brønshøj er en god base, ikke mindst nu, hvor jeg har børn. Min mor sagde engang – bare vent til du selv får nogle små, så vil du opdage, at Brønshøj er et super sted.

Bare det at man kender sin kioskmand, sin frisør, kassedamen i supermarkedet og mange flere i lokalområdet betyder en masse. Man føler sig hjemme. Får en lille sludder og hygger sig. Det vil og kan jeg ikke undvære.

Venter og venter

– Ligesom så mange andre venter jeg på, at Mette Frederiksen skal sige ok til at åbne det meste igen. For mit vedkommende er det blandt andet teatrene, eftersom jeg jo skal i gang med Dirty Dancing i Falkonér Teatret her i foråret. Men Coronaen er alvorlig, så vi må bare håbe og have tålmodighed, til det hele forhåbentlig snart kommer under fuld kontrol igen.

Taknemmelig over at få lov til mange ting

Engang i mellem sidder jeg og tænker på, hvor privilegeret jeg egentlig er og har været. Dansen har ført mig vidt omkring i den danske underholdningsverden. Deltagelse i Melodi Grand Prix som sanger, musicalskuespiller og revymand for nu at nævne lidt af det. Det er helt vildt, og jeg er dybt taknemmelig over at få lov til det. Man lærer af det hele og ender efterhånden med at blive en ren gøgler.

Nykøbing Falster Revyen til sommer

– Lige nu er jeg så småt begyndt at tage tilløb til sommerens store opgave, Nykøbing Falster Revyen, som jeg glæder mig meget til.

                        Silas nummer tre fra venstre sammen med hele holdet til Nykøbing F. Revyen 2021

Vi har produktionsmøde i kommende uge, og så går vi ellers så småt i gang i april. Det er jo ikke min revy debut. Tilbage i 2014 var jeg med i Rottefælden i Svendborg, hvilket gav en talentpris. Det er egentlig sjovt, for som dreng drømte jeg blandt andet om at være med i Cirkusrevyen. Og okay – jeg har godt nok været der som danser et par år i 2006 og 2007, men ikke som skuespiller. Foreløbig tager jeg er et step ad gangen. Revyen på Falster bliver hyggelig, fordi jeg rykker ind i et sommerhus ikke langt fra Nykøbing. Der kan jeg også have familien med. Det bliver alle tiders.

Rollen som far

– Det er simpelthen det fedeste, der er sket i mit liv. Og skulle nogen tro, at jeg ikke kan forene de to roller, jeg har nu, så tager de grueligt fejl. Jeg er ret god til planlægning, og som regel er jeg jo kun væk tre timer om aftenen, når jeg spiller. Resten af tiden kan jeg være hos børnene. Så jeg er meget hjemme. Vi har en 14-dages ordning, og den kører fint. Børnene vil aldrig komme til at lide overlast, de er vores et og alt.

Kærligheden til Brønshøj

                                                     

– Jamen som jeg sagde før, så har jeg ligesom slået rødder her. Tænk bare på alle de vidunderlige steder vi har i området. Og jeg er ret begejstret for den måde, man kombinerer nyt og gammelt i bydelen. Man svigter ikke den gamle stil. Jeg voksede op på Kabbelejevej, hvor vejen til mosen var kort, og jeg nød det, og min mor bor i dag ved Brønshøj Torv, så jeg bliver, slutter Brønshøjs travle Silas Holst.