Silas Holst giver koncert hos bagboen Pejsegaarden i Husum

I aften fredag er der mulighed for at opleve Silas Holst på hjemmebane, når han giver koncert med sit band i Pejsegaarden i Husum. Vel nok hans nemmeste nogensinde hvad angår afstand og transport, eftersom Silas er bagbo til netop Pejsegaarden.

Masser af energi, god stemning og et fyldt dansegulv er bare nogle af nøgleordene, når Silas Holst i spidsen for sit band af dygtige og erfarne musikere spiller op til dans med det bedste fra Dansktoppen, Melodi Grand Prix og de der skønne popsange, alle kan synge med på !

Med sin seneste hovedrolle i musicalen “The Book of Mormon” fik han for alvor cementeret sit sangtalent i de krævende sangpartier, og ingen er vist længere i tvivl om, at Silas er meget mere end en dygtig danser !

Pejsegaarden inviterer til en aften med danse- og syng-med-garanti til klassikere som “Vi danser rock og rul”, “Kom tilbage nu”, “Alt det som ingen ser”, “Venus”, “Glor på vinduer” og mange andre.

Efter den enorme renovering af Pejsegaarden har der været stor tilstrømning af glade dansere, og masser af lokale holder nu atter deres familiefester, konfirmationer, bryllupper, runde fødselsdage og meget mere på den gamle Pejsegaard.

– Vi er så glade for, at vi de seneste tre år har kunnet byde en masse nye brugere af Pejsegaarden velkommen, og at vi kan lægge lokaler til de store fester i folks liv. Nu vil vi gerne åbne Pejsegaarden endnu mere for alle, og det gør vi i første omgang med denne event, hvor vi serverer en lækker menu efterfulgt af koncert, dans og fest. siger Nikolai Handskemager, indehaver af Pejsegaarden.

– Silas Holst er jo kendt for at danse og synge, og han bor her i området, faktisk lige bagved Pejsegarden, så vi synes, det var helt oplagt at den første i vores nye koncert, mad og fest tilbud skulle være Silas Holst & The Flamingo Orchestra. Jeg er sikker på, de kan fyre op for dansegulvet efter folk har hygget sig med god mad, venner og bekendte i vores flotte sale, siger Ronnie Handskemager, den anden indehaver af Pejsegaarden.

Koncerten foregår på Pejsegaarden i Brønshøj nu på fredag den 22. marts, kl. 19:00-24:00. Der vil være en lækker og hyggelig middag inden koncerten –  middagen starter kl. 19.00. Koncerten starter kl. 21.00. Man kan læse mere og købe billetter ved Billetto her: https://billetto.dk/e/silas-holst-the-flamingo-orchestra-pa-pejsegaarden-billetter-334879