Suzuki Bellahøj stadig hårdt ramt

                          

     Ud mod Frederikssundsvej ser det ikke ud af meget, men se blot her. Naboejendommen er totalt færdig.

Vor lokale Suzuki forhandler på Bellahøj – Jacobsen Automobiler – blev hårdt ramt af den store brand, der natten til søndag forrige uge udbrød i naboejendommen på Frederikssundsvej. Netavisen besøgte ejeren af bilforretningen, Henrik Jacobsen i fredags, og selvom han fortsat var rystet, så præciserede han helt klart, at han er ved godt mod.

– Vi er selvfølgelig hårdt ramt pga. den store brand i naboejendommen, som også tog en del af min forretning. Men vi kører videre trods de mere begrænsede forhold. Værksted og bilsalg er stadig åbent, og vi gør vores bedste for, at det ikke går ud over vores kunder.
Det har været en kaotisk og stresset herude, og det er som at ride på en 3-benet hest. Branden opstod som nævnt i naboejendommen, på grund af en éngangsgrill til 20 Kroner ! Det har ødelagt 11 lejligheder, en bilforretning samt totalskadet flere fabriksnye biler. Der er skader for mange millioner kroner.

                          

                                                 Henrik Jacobsen – sådan ser her ud indenfor.

Vi har været hårdt ramt af renovering af Frederikssundsvej, hvor vores forretning ganske enkelt var spærret inde, og Københavns Kommune desværre var revnende lige glad. Og så fulgte bandekrigen sidste år i bydelen, som også holdt kunderne væk, og nu skal naboejendom genopbygges med alt hvad der hører til at
stilladser, containere, håndværker biler osv …

Vi får mareridt igen – det koster salg, men vi er snart så hårdføre, at intet kan slå os ud, slutter Henrik Jacobsen.