Kommentar fra Brønshøj Husum Lokaludvalg til 2700-netavisens artikel

                                                                64065_187539978023014_458977357_n

Vi bragte før sidste weekend et svar på en del forespørgsler fra netavisens læsere, som undrede sig over, hvorfor vi ikke skrev mere om Brønshøj Husum Lokaludvalg og deres aktiviteter. Dette har afstedkommet en kommentar fra udvalgets næstformand, som vi her bringer i sin fulde længde:

I et redaktionelt indlæg i 2700netavisen kritiseres Brønshøj Husum Lokaludvalg blandt andet for arrogance og negligering af 2700netavisen. 

2700netavisen modtager dagsordener på lige fod med andre interessenter samt pressemeddelelser, 

når sådanne udsendes. Endvidere ligger alle dagsordener og bilag samt referater offentligt tilgængelige 

på nettet, ligesom alle møder er offentlige. 

Så der skulle være rig adgang til oplysninger og inspiration – hvis det er det, det handler om. 

Medlemmer af Lokaludvalget stiller også gerne op til interview eller uddybning af konkrete sager.

Mvh.

Hans S. Christensen 
Næstformand, Brønshøj-Husum Lokaludvalg

 

Vi siger tak for indlægget, og har selvfølgelig et par bemærkninger at føje til.

Artiklen var nu ikke en kritik, men svar på spørgsmål fra en del læsere om, hvorfor der ikke skrives mere om Lokaludvalget i netavisen. At man så fra den kant har opfattet det som sådan, er jo bare beklageligt. Svaret er givet ud fra de erfaringer og indtryk, vi har haft, når vi har henvendt os til udvalget. Men her har man tilsyneladende lidt svært ved at indse, at der de seneste snart tre år har været endnu et medie i lokalområdet.

Hvis man fra Lokaludvalget er interesseret i at udbrede alt omkring arrangementer og aktiviteter i bydelen, så finder vi det meget naturligt, at man sender pressemeddelelser ud til de lokale medier, som så kan viderebringe budskaberne. Andet drejer det sig ikke om. Det samme gælder, når Lokaludvalget annoncerer arrangementer af enhver art.

På netavisen modtager vi blot en dagsorden til kommende lokaludvalgsmøder  – og det er så det.

Mvh

Flemming Antony                                                                                                                     ansv.hav.redaktør