Tænk denne FAKTA i Brønshøj må lukke allerede kl. 18 på grund af rødder !

Det er ufatteligt, at man skal finde sig i det, men nu er også FAKTA på Frederikssundsvej 123 blevet ramt af ubegavede rødder, der bare blæser på alt og chikanerer de ansatte. For snart et par år siden var det en Netto butik længere nede mod Husum, der var plaget af en bande, som gjorde livet surt for den stakkels forretningsleder, der måtte se på, at man bare gik ind og stjal varer for flere tusind kroner. Desværre var politiet meget tøvende og langsomme om at komme på banen. Faktisk hjalp det først, da netavisen bragte historien. Så kom blandt andet Peter Skaarup fra DF op af stolen, og efter at historien var blevet viderebragt, fik man stoppet lømlerne.

Hos førnævnte FAKTA kan personalet ikke føle sig sikre efter fyraften, hvilket har resulteret i, at man nu allerede lukker butikken kl. 18. Samtidigt har der været flere tyverier. Normalt holdt man åbent helt til kl. 21. Beslutningen er taget som en konsekvens af længere tids uro med trusler mod personalet og tyveri i butikken, informerer man om på butiksdøren.

Man bekræfter også, at butikkens indtjening også er blevet ramt af de mange tyverier. Foreløbig vil den nye åbningstid fortsætte december måned ud, men man regner med, at tiltaget også fortsætter ind i det nye år.