TDC udvider udrulningen af fiber i Vanløse og Husum

Yderligere 700 husstande og virksomheder får tilbud om gratis tilslutning til fibernet fra TDC.

TDC udvider udrulningen af fiber i Vanløse og tilbyder gratis tilslutning til yderligere 700 husstande og virksomheder i udvalgte områder, herunder et område i Husum.

Med tilføjelsen af de nye områder omfatter TDC’s fiberudrulning i Vanløse og Husum nu omkring 1.900 adresser.

– Vores fiberudrulning i Vanløse er blevet modtaget særdeles positivt, og vi er rigtig glade for, at vi nu kan udvide, så vi også bevæger os ind i Husum. Med udvidelsen tilbyder vi endnu flere husstande og virksomheder en smutvej til fremtidens lynhurtige bredbånd, siger Henrik Leu Christiansen, leder af fiberudrulning hos TDC.

Husstande og virksomheder i de nye områder kan fra i dag bestille gratis tilslutning til fibernet på www.tdcfiber.dk.

Herefter vil adressen blive tilsluttet TDC’s fibernet, og de nødvendige installationer vil blive udført uden beregning.

For at gøre brug af den gratis tilslutning til fibernettet skal man købe et abonnement hos en udbyder efter eget valg. Det er dog også muligt at få udført den gratis tilslutning uden at tegne abonnement med det samme.

– I de områder, hvor vi ruller ud, er bredbåndsmulighederne præget af forbindelser på kobbernetværket, hvor de tilgængelige hastigheder er begrænsede. Vi oplever en massiv stigning i efterspørgslen efter hurtigt bredbånd, og med en fibertilslutning opnår man den bedst mulige fremtidssikring af internetforbindelsen, siger Henrik Leu Christiansen.

Med en tilslutning til TDC’s fibernet er det muligt at opnå downloadhastigheder på op til 1.000 Mbit/s, og i fremtiden vil hastighederne kunne blive endnu højere. Hvilke hastigheder, der er mulige på den enkelte adresse, afhænger dog altid af udbuddet hos de tilgængelige bredbåndsudbydere.

Der er mere information om fiberudrulningen på www.tdcfiber.dk – hvor man også kan tjekke, om en konkret adresse er omfattet af tilbuddet om gratis tilslutning.