To kendte ejendomme i Brønshøj opkøbt af nyoprettet boligfond

Arbejdernes Landsbank og ”Vi ses hos BERG’s” lejer sig i øjeblikket ind i de lokalerne, der udover at husere erhverv også har 14 boligenheder.

Ejendomsfonden HLM FOND I, som forvaltes af HL Management A/S, har købt de to boligudlejningsejendomme på Frederikssundsvej 160 og 162 nær Brønshøj Torv for samlet kr. 37 mio. De to ejendomme har et samlet bolig- og erhvervsareal på 1.827 kvm.

Det er et attraktivt prisniveau, der har fået køber til at rette strategien mod blandt andet Brønshøj. Henrik Lid, der er CEO hos HL Management A/S, siger i den forbindelse: – Vi oplever stadig en betydelig prisforskel på udlejningsejendommene på Brokvarterene og i Brønshøj. Vores ejendomsfond, HLM FOND I, investerer netop i velbeliggende udlejningsejendomme i god byggeteknisk kvalitet og med betydeligt udviklingspotentiale og ikke mindst attraktive indkøbspriser. Vi fandt derfor, at disse ejendomme opfyldte vores investeringskriterier.

Erhvervsmæglerne Michael Thodsen og Knud Egehoved fra EDC Erhverv Poul Erik Bech i København har formidlet salget af ejendommene.

Handlen markerer ifølge Michael Thodsen, at markedspriserne på boligudlejningsejendomme i Brønshøj er stigende.

– Brønshøj har længe haltet efter København, hvad angår kvadratmeterpriser. Den stigende efterspørgsel i yderområderne har dog betydet, at Brønshøj nu også er begyndt at komme med, hvorfor sælgerne i øjeblikket kan få gode priser på deres ejendomme, fortæller Michael Thodsen.

Sælger er Olsen Ejendomme.

Foruden at huse Arbejdernes Landsbank og Vi ses hos BERG’s har ejendommene også 14 boligenheder.