Vallø Bageren er definitivt lukket efter næsten 50 års tro tjeneste

Flere og flere har sat spørgsmålstegn ved, om Vallø Bageren på hjørnet af Brønshøjvej/Valløvej åbner igen. Det har netavisen fulgt op på, og vi kan i dag meddele, at den populære bagerbutik er definitivt lukket. 

Vi kan med tilladelse fra Københavns Bagerlaug bringe dette billede, som blev taget helt tilbage i 2004-05 af Erling og Ebba Jacobsen.

Siden 1971 har ægteparret Erling og Ebba Jacobsen troligt kørt butikken og glædet mange trofaste kunder med dejligt brød. Sidste år i februar kunne vi bringe en historie, som fortalte, at ægteparret snart var klar til at tage fat igen efter en længere sygdomspause. Her var det også flere af butikkens kunder, som nervøst spurgte til hvorfor der var lukket. Om det var på grund af sygdom. På netavisen tog vi kontakt til Erling og Ebba Jacobsen, som hurtigt kunne meddele, at det kun var et spørgsmål om tid, før de var klar igen.

Vi kan med tilladelse fra Københavns Bagerlaug bringe dette billede, som blev taget helt tilbage i 2004-05 af Erling og Ebba Jacobsen.

Men denne gang er det alvor. Grundet helbredsmæssige årsager, har parret besluttet at stoppe, hvilket mange uden tvivl vil begræde. – Det er et stort stykke arbejde at have en bagerbutik, og vi kan godt mærke, at vi ikke er unge længere, siger Ebba Jacobsen. – Men vi har haft mange dejlige år på hjørnet af Valløvej og Brønshøjvej og har haft en dejlig kundekreds som også er blevet vores venner gennem årene.

Det var altid en speciel fornøjelse at gå ind hos Vallø Bageren og købe ind hvad enten det var brød eller kager, for der faldt altid en lille snak af med det populære ægtepar.

       Dermed er en epoke slut efter næsten 50 år

(foto: Jacob Toftager)