Blueskaravanen kommer til Brønshøj

Foto: Fräulein Fotograf

Pladeselskabet Ruf Records tager for 15. år i træk tre af morgendagens bluesartister med på omfattende europæisk og amerikansk turné. Tirsdag d. 7. september kl. 20 er der koncert hos Music House Brønshøj i Kulturhuset Pilegården.

Blues Caravan 2021 består som altid af et band sammensat til lejligheden og tre af selskabets nyeste og mest lovende kunstnere. ”The Blues Caravan” er et springbræt for de bluesmusikere, der er med ombord, men også et elektrificerende friskt pust til bluesscenen.

Jeremiah Johnson

Jeremiah Johnson er en bluesmand fra St. Louis og tidligere vinder af St. Louis Blues challenge. Han har været en af de bedst bevarede blueshemmeligheder i sydstaterne, men er nu på vej frem i rampelyset. Han er arvtager både for Texas blues og St. Louis blues, som han ubesværet tilsætter et skud soul, 50’er-rock’n’roll, fede hooks og rå arbejderklassetekster.

Ryan Perry

Bluesverdenen fik først øjnene op for Ryan Perry fra Mississippi, da han erobrede International Blues Challenge in Memphis med sit orkester Homemade Jamz Blues Band. Fra ham venter der knivskarp historiefortælling, besnærende guitarspil og ikke mindst en vokal med masser af soul.

Whitney Shay

Fra sin base i San Diego tog denne prisvindende bluessanger det internationale bluesmiljø med storm med albummet “A Woman Rules the World” fra 2018. Med flammende rødt hår og et energisk show kan publikum se frem til en rhythm’n’blues-vokal, der har fået anmeldere til at spå hende en stor fremtid indenfor soulmusikken og kalde hende “et fremtidigt bluesikon” (Blues Matters!).

Koncerten er arrangeret af Music House Brønshøj med støtte fra Brønshøj-Husum Lokaludvalg.