Snart er der Bluesrock i Pilegården

Tirsdag den 21. februar kl. 20 går den norske guitarist Bjørn Berge på scenen i Pilegården bevæbnet med sin guitar.

 Bjørn Berge har netop udgivet sit 13. studiealbum Heavy Gauge, som er spækket med 6- og 12-strenget akustisk guitar. Melodierne er alle skrevet af Berge selv med tekster af amerikanske Ellis del Sol. Genremæssigt kommer Bjørn Berge vanen tro både omkring rock, blues og pop.

Har man oplevet ham før, så ved man, at det bliver både intenst, hårdt, blødt og sjovt. Der er heftigt og alligevel stemningsfuldt akustisk guitarspil på repertoiret og sangene får ofte en sjov historie med på vejen.

Han har modtaget prestigefyldte “Spellemannspriser” i hjemlandet Norge og turneret i det meste af verden. Live fortolker han også gerne navne så forskellige som Motorhead, Red Hot Chili Peppers, T. Rex, Kylie Minogue, Morphine og Joni Mitchell. Altid med sit umiskendelige Berge-touch.

Flere forårskoncerter på vej

Koncerten er arrangeret af den lokale musikforening Music House Brønshøj, som går en travl tid i måde. Blot få dage forinden torsdag d. 16. februar kl. 20 giver bandet MISS-U også koncert. Her venter der et alsidigt blues-rock-repertoire af den slags, som godt kan fylde dansegulvet.

Music House Brønshøjs koncerter er støttet af Brønshøj-Husum Lokaludvalg.