Børnevenlig fællesspisning krydret med en nærende magisk koncert

Tirsdag den 11. oktober kl. 17.30 er der børnevenlig fællesspisning krydret med en nærende magisk koncert og drømmerejse for børn og deres familier i Kulturhuset Pilegården.

Bag Drømmekvarteret står topmusikeren Mikkel Nordsø og den iransk fødte skolelærer Farnoush Bassri, som i samarbejde med psykologen Ditte Sø har skrevet eventyrlige drømmerejser til børn.

Drømmekvarteret er en mental pause til børn i form af eventyrlige fortællinger akkompagneret af beroligende musik. Børnene bliver inviteret til at visualisere og sanse helt almindelige indtryk som frygt, kærlighed og spænding. Den mentale proces skaber kontakt mellem sind og krop, så barnet på en rolig måde lærer at mærke, hvordan følelser og musik påvirker kroppen. En skøn mulighed for en mental genopladning for hele familien.

Drømmekvarteret består af Ole Theill på tables, Tine Rehling på harpe, Mikkel Nordsø på guitar og Farnoush Bassri som fortæller. Den børnevenlige mad står klar kl. 17.30 og kl. 18 begynder koncerten. Koncerten er for alle mellem 3 og 99 år. Billetter inkluderer både mad og underholdning og børn under 1 år spiser gratis med.