Bordtennistilbud til lokale seniorer som inviteres til Åbent Hus den 14. september

                     

Nu kan lokale seniorer holde både krop og hjerne i form med bordtennis. Bordtennisklubberne Brønshøj, Valby, Amager, Frederiksberg, Posten, Christianshavn og Vesterbro tilbyder fremover bordtennis til alle over 60 år i forbindelse med satsningen ’BAT 60+’ fra DGI Bordtennis og Bordtennis Danmark.

I Invitationen står der følgende:

Er du over 60 år? Vil du gerne styrke både krop og sind på samme tid, og sikre dig en sund aldring? Så er bordtennis måske lige noget for dig. Bordtennisklubberne tilbyder fremover bordtennis til alle lokale seniorer uanset niveau og tidligere erfaringer med idrætten. Træningen er tilrettelagt og tilpasset 60+’ernes dagsrytme og livsstil, og sikrer plads til hyggeligt samvær før, under og efter træningen.

Bordtennis sætter ikke bare konditionen på prøve, men påvirker og styrker også reaktionsevne, balance og muskler gennem forebyggende træning. Bordtennis er derfor en velegnet mulighed for at få motioneret både fysikken og det mentale, når man har passeret de 60 år, og kroppen måske ikke længere kan holde til de mere fysisk betonede idrætter.

Seniorerne buldrer frem

Væksten i antallet blandt bordtennisspillere over 60 år i Danmark er på over 100 procent de seneste fire år. Næsten 4.000 flere 60+ bordtennisspillere er kommet til sporten siden 2016 og fremgangen må forventes at fortsætte de kommende år.

Kom til åbent hus i uge 37

Vil du prøve at spille bordtennis, og være en del af et nyt seniorhold så mød op til åbent hus i en af følgende klubber:

Brønshøj Bordtennisklub.
Hvidkildevej 64, 2400 København.
Onsdag d. 14. september fra kl. 9-12.
Kontakt: Ole Dons Jensen / oledons@gmail.com