Brønshøj bankede Union 5-1 i "Slaget om Bellahøj"

Det kører for de sortgule for tiden. Efter en meget svag periode i foråret er der virkelig kommet gang i Brønshøjs spillere. Dagens lokalopgør om Bellahøj endte med en knusende sejr på 5-1 over Union efter 3-1 ved pausen.

Brønshøj fik endelig gang i målscoringen og det gik ud over Union, som nu rykker ned i Københavnsserien

466 tilskuere overværede den underholdende kamp, som blev spillet i et nærmest sommeragtigt vejr på Tingbjerg Ground. Rasmus Suhr indledte scoringer efter 16 minutter til 1-0, men Union fik udlignet bare fire minutter efter. Så startede Mathias Veltz sit store onemanshow. Efter 21 minutter gjorde han det til 2-1 og efter 33 blev det 3-1. Det var stillingen ved pausen.

Selvfølgelig skulle spillerne hyldes af de mange supportere efter 5-1 sejren

Men det blev ikke ved det. I anden halvleg gik det bare syv minutter, så havde han øget til 4-1 og seks minutter efter til 5-1, og derved blev det.

Næste opgave er ude mod B. 1903. Det sker ude søndag den 12. juni kl. 14.00.