Brønshøj er fortsat ubesejret i årets træningskampe

Lørdagens træningskamp mellem Brønshøj – Herlev sluttede uafgjort 2-2 i en kamp, hvor alle målene faldt indenfor de første 45 minutter. Vi har snuppet kampens udførlige referat fra Brønshøjs egen hjemmeside og bringer det hermed.

Efter en uge i varmen i Spanien og med to træningskampe, gjaldt det i dag en træningskamp i kolde Danmark. Her endte det 2-2 hjemme mod Herlev fra 3. division. Vi skulle have vundet, men kan glæde os over stadig at være ubesejret i 2022. Nicholas Marfelt og Rasmus Suhr scorede vores mål.

Vi pressede på fra start af og efter at have været tæt på to gange, kom vi på tavlen i det 4. minut. Et hjørnespark blev slået ind i feltet, og efter at bolden have rodet lidt rundt i det lille felt, fik Marfelt kastet sig ned i bolden og sendt den i nettet. 1-0.

Føringen holdt dog kun i otte minutter, da et langt Herlev-indkast blev snittet videre. Bolden endte for fødderne af midtstopperen Ulas Benli, som kunne sende bolden ind bag Tim Lund til 1-1.

Allerede minuttet efter fik Herlev muligheden for at komme foran, da Marc Nybo-Danielsen kunne sætte i fart mod Tim Lunds mål. Men Lund kom fantastisk ud af sit mål og fik pareret bolden.

Da der var spillet 20 minutter, kom vi igen foran. Matin Husaini Corleone og Marfelt spillede sammen ude i venstre side. Det endte med et fladt Matin-indlæg, som fandt en helt fri Suhr inde i feltet. Her skulle Suhr bare sætte indersiden på, og så var der mål. 2-1.

I det 25. minut blev Mathias Veltz nedlagt udenfor feltet. Hvad der først lignede, at han bare havde fået slået luften ud af sig, viste det sig dog desværre, at han landede så uheldigt, at det tyder på en brækket hånd eller arm. Vi ønsker det bedste for Veltz og håber, at han kommer hurtigt tilbage.

Der fulgte som en periode med løse chancer, intenst spil og fint tempo, og vi havde håbet på at kunne gå til pause med en føring. Men fem minutter før pausefløjtet fik Herlev udlignet. Mathias Redke Jensen fik hovedet på et indlæg og via stolpen gik bolden i mål. 2-2.

Vi var tæt på at få en drømmestart på 2. halvleg. Bolden blev spillet hen til Jeppe Orbe, som stod ved bagerste stolpe. Orbes afslutning ramte en Herlev-spiller, men returen røg ud til en helt fri Martin Jensen. Jensen huggede resolut til bolden, men fik sendt den over kassen.

Ca. 10 minutter inde i 2. halvleg lå bolden nærmest og grinede af os i Herlevs lille felt. Flere spillere havde muligheden for at sende bolden i mål, men det skete ikke og Herlev kunne sparke bolden væk.

I 2. halvleg havde vi også et par fine frisparksforsøg. Tættest på scoring var Marfelt, da han sendte et frispark afsted fra 25 meters afstand. Men Herlevs målmand Lasse Gram fik reddet i flot stil.

Det blev endnu en kamp, hvor det stort set lykkedes os at holde modstanderen fra chancer. Men selvom Herlev ligger en række over os, så var det en kamp, som skulle være vundet. Men der manglede tempo og præcision i spillet.

Det ændrer sig forhåbentligt i næste træningskamp. Denne er en speciel en af slagsen, da det gælder Slaget om Mosen, når AB kommer forbi kunsten i Tingbjerg på lørdag den 5. marts kl. 16.