Brønshøj fik lovende start i Danmarksserien med sikker 3-0 sejr

Det skal være i den sæson, som i dag er startet, at BB sikrer sig den tilbagevenden til divisionsfodbold, vi alle går utålmodigt og venter på. Og ærlig talt – vi tror på det. Den trup som Brønshøj har at råde over er så stærk i dag, at det ikke kan glippe. Alene starten lørdag eftermiddag på Tingbjerg Ground mod Herlev viste, at materialet er til stede. Naboerne fra Herlev blev slået med 3-0, og der var aldrig tvivl om resultatet. Alle kampens mål faldt indenfor de første 45 minutter.

Først scorede Tarik Mourhrib efter 19 minutter til 1-0, så fulgte Oskar Tranberg op til 2-0 efter 29, og lige før pausen øgede Malik Ait til 3-0. 596 tilskuere fulgte opgøret.

Næste lørdag den 19. august kl. 13 spiller BB på udebane mod Allerød..

oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Sådan skriver BB selv om kampen. Tekst: Christian Haslund / foto: Thomas Løser

God start

På en dag, hvor vi mindedes John Bengtsson, fik vi en god start på DS-sæsonen med en 3-0 sejr hjemme mod Herlev. Tarik Mourhrib, Oskar Tranberg og Malik Ait stod for målene.

Lang tå

Efter et kvarters spil var det Herlev, som var kommet frem til flest chancer. Vi havde haft et enkelt forsøg af Tarik Mourhrib, som Lasse Gram-Jensen halvklarede. Herlev kom frem til et par skud, men ingen af dem gav Lucas Chang-Andersen sved på panden.

Her scorer Tarik Mourhrib  til 1-0

I det 19. minut kunne sæsonens første jubelbrøl bryde løs på Tingbjerg Ground, da Tarik fik stukket en tå frem og sendt bolden i mål. Målet kom efter Michael Lumb havde forsøgt sig, men måtte se sin afslutning blive reddet. Returen røg ud til Mads Hashiba, som sparkede hårdt ind i det lille felt. Her stod Tarik klar og fik ekspederet bolden i mål. 1-0 til os og anden kamp i træk med en Tarik-scoring.

Sjælden scoring

10 minutter senere kunne jublen igen bryde løs på Tingbjerg Ground. Der blev sendt en bold ud til Hassan Ali Ghulam, som smed den hårdt og fladt ind i feltet. Her fik Herlev ikke clearet bolden ordentlig, men i stedet for sendt den i fødderne på Tranberg. Tranberg takkede for gaven og scorede til 2-0. Et sjældent mål af forsvarsspilleren, da det kun var hans 12. mål i 156 kampe.

Med et par minutter tilbage af 1. halvleg blev det minsandten også til 3-0. Igen var Hassan involveret, da han fra sin position som venstre wingback spillede bolden ind til Malik. Malik tog et træk, inden han huggede kuglen i kassen. 3-0 til os og Maliks første seniormål i Brønshøj. Mål for ungdomsholdene har han nemlig scoret en del af.

Sløset start

I 2. halvleg begyndte vi sløset. Vi smed for mange bolde væk og det gav muligheder til Herlev. Først havde Frederik Jørgensen et fint forsøg, men Chang fik klaret. Kort tid efter tog en Herlev-spiller en flot dribletur ind i feltet, hvor chancen pludselig blev rigtig stor. Heldigvis fik Tranberg stillet sig det rigtige sted og blokeret afslutningen.

Jublen var stor, da Tarik Mourhrib  havde scoret kampens første mål. Her fører han selv an

Faktisk havde Herlev en rigtig god periode i det første kvarter af 2. halvleg. Det lykkedes dog os at komme frem til en god mulighed til Mads Walter. Men han måtte se Lasse Gram-Jensen hive en flot redning ud af ærmet.

Men det var nok ikke den mest ophidsende 2. halvleg, hvor vi havde bolden mest og kom frem til et par muligheder.

I det 83. minut fik den sjette Brønshøj-spiller debut denne sæson. Det drejede sig om den 17-årige Emil Møller Jørgensen, som i sidste sæson spillede for vores U17-hold.

Næste kamp

Selvom man som fan måske kunne have ønsket sig mere af 2. halvleg, er det svært ikke at være tilfreds med den gode start vi har fået på sæsonen. Man skal i hvert fald aldrig klage over en 3-0 sejr, og det gjorde de godt og vel 600 tilskuere med garanti heller ikke.

Vi skal fortsætte de gode takter i næste runde, hvor vi skal en tur til Allerød lørdag den 19. august kl. 13. Her håber vi på at se rigtig mange hvepse, så få tilmeldt jer supporternes bustur.