Brønshøj fik sin anden sejr med 2-1 ude over Solrød FC

Mens det fortsat kniber med at få en sejr på hjemmebane, så går det betydeligt bedre for Brønshøj på udebane. Lørdagens kamp mod Solrød FC sluttede med en fortjent sejr på 2-1 efter 1-0 ved pausen.

Et nærgående frispark fra Adil Guendouri får Solrøds målmand bokset over mål

Især i de første 45 minutter dominerede BB’erne, og det var helt i orden, at de sortgule kom foran 1-0 ved Jeppe Orbe. Den stilling holdt halvlegen ud.

Efter pausen lykkedes det for hjemmeholdet at få udlignet til 1-1 på straffespark. Det skete efter 59 minutter. Men det lå stadig i luften, at Brønshøj ville køre den hjem med en sejr, og efter 70 minutter var det så hvepsenes tur til at få tilkendt et straffe. Adil Guendouri scorede sikkert, og så var BB igen foran.

Selvom kampen gik i mere end fem minutters overtid, lykkedes det at holde stillingen, så en herlig sejr til BB på 2-1. I tabellen kommer Brønshøj også op i nærheden af toppen, selvom Ishøj har sikret sig et komfortabelt forspring allerede. De har høstet ni point mere end BB efter seks sejre !

Næste opgave er et meget interessant opgør på Tingbjerg Ground mod naboerne fra Union. Det sker lørdag kl. 14.