Brønshøj/Fix U 14 piger spiller pokalfinale på søndag !

Søndag den 26. maj kl. 12 spiller Brønshøj/Fix’ U14-piger pokalfinale i Ballerup Idrætspark mod Farum. Der vil være gratis adgang til kampen.

Pokalturneringen skulle være begyndt tilbage i august for pigerne, men i 1. runde trak Hvidovre sig og pigerne røg direkte videre til 2. runde.

Her mødte man Ølstykke fra Mesterrækken. Der var ingen tvivl om udfaldet, da Brønshøj/Fix vandt 10-0 på udebane.

I 3. runde ventede en modstander fra pigernes egen række. Her skulle de på udebane møde HB Køge, som har fået bygget en rigtig stærk pigeafdeling op, og de sidste 3 sæsoner har HB Køges 1. seniorhold vundet det danske mesterskab. Men det lod pigerne sig dog ikke imponere af og tog en flot 4-0 sejr.

I semifinalen ventede Roskilde Pigefodbold fra Liga 2. Her var der aldrig tvivl om kampens udfald, da pigerne førte 3-0 efter 1. halvleg. Selve kampen endte med en 5-0 sejr og pigerne var dermed klar til finalen.

Her venter vel nok Danmarks bedste pigehold – Farum, som vandt rækken sidste år ganske suverænt, og som også fører rækken denne sæson med syv sejre ud af syv mulige og en vanvittig målscore på 55-3.

Farum må forventes at være favoritter, og det bliver svært. Men alt kan ske i pokalen. Så tag en tur ud til Ballerup søndag den 26. maj og lad pigerne mærke lidt af Tingbjerg Grounds stemning i Ballerup Idrætspark.