Brønshøj gjorde hvad de skulle og vandt sikkert 2-0 over Roskilde KFUM

Det var nærmest et krav, at BB kom op på hesten igen med en sejr mod Roskilde KFUM i lørdagens opgør på Tingbjerg Ground. Og det lykkedes. Brønshøj vandt fortjent 2-0 på to mål scoret i første halvleg af henholdsvis Michael Lumb efter 11 og Aleksandar Lazarevic efter 26 minutter.

Dermed er BB oppe på andenpladsen et enkelt point efter Gørslev.

Næste opgave bliver ude mod Greve. Det er lørdag den 7. oktober kl. 13.00.

Sådan skriver BB selv om kampen. Tekst: Christian Haslund / foto: Thomas Løser

Tilbage på sporet

Efter to kampe i streg uden sejr kom vi tilbage på sporet i går med en 2-0 sejr over KFUM Roskilde på Tingbjerg Ground. Michael Lumb og Aleksandar Lazarevic scorede vores to mål. Derudover var der debut til én fra egne rækker.

Vi var tæt på at få en drømmestart efter blot tre minutters spil. Flotte kombinationer i højre side gjorde, at Mads Hashiba var helt fri. Men i stedet for at afslutte selv, valgte han afleveringen. Desværre ramte han en Roskilde-spiller i stedet for en holdkammerat.

Aleksandar Lazarevic har scoret og tiljubles

Syv minutter senere var der dog fuld gevinst. Sebastian Weber fandt Aleks med en diagonalaflevering, hvor Aleks – måske lidt heldigt – fik sendt bolden hen til Lumb. Lumb sparkede første gang til kuglen, som blev blokeret. Han fik fat i kuglen igen og sparkede den over i det lange hjørne. 1-0 og det første officielle Brønshøj-mål for Lumb.

Fordobling

Vi stillede os dog ikke tilfreds med det ene mål og halvvejs i 1. halvleg var Mads Walter tæt på at bringe os yderligere foran. Fra sin position som venstre wingback sendte Hassan Ali Ghulam bolden ind i feltet. Her kom Walter flyvende og satte hovedet på bolden. Desværre for ham – og os – røg bolden lige forbi mål.

Men tre minutter senere fordoblede vi føringen. Bolden blev spillet ud til Casper Neerborg, der fandt rummet mellem to forsvarsspillere med sit præcise indlæg. Her opsøgte Aleks bolden med panden og fik den lige akkurat sendt uden for keeperens rækkevidde og i mål. 2-0 til os og en fantastisk måde at fejre sit 100-kamps jubilæum på.

Gæsterne viser sig frem

Hvis man holdt med KFUM Roskilde, kunne man godt frygte en gentagelse af sidste uges kamp, hvor de tabte 1-7 hjemme mod Tårnby FF. Men roskildenserne lod sig ikke slå ud og begyndte at bide fra sig.

Med fem minutter tilbage af 1. halvleg var gæsterne meget tæt på at reducere. De kom ned ad højre side og fik sendt et indlæg ind i feltet. Her strøg bolden igennem feltet og hen til en KFUM Roskilde-spiller, som fik afsluttet. Bolden røg forbi Lucas Chang-Andersen i målet, men på stregen fik Lukas Kiilerich reddet.

Kort tid efter måtte Chang ud i redning, da Praygod forsøgte sig med en fornuftig afslutning. Og lige inden pausefløjten lød, var vi tæt på at komme foran 3-0. Men Aleks måtte se sit hovedstød ramme stolpen.

Lidt for afslappet

KFUM Roskilde kom godt ud til 2. halvleg og blot to minutter inde var de tæt på en scoring. Men de måtte se bolden blive flugtet lige forbi mål. KFUM Roskilde fortsatte deres gode spil, men mange chancer blev det ikke til.

Vi kørte lidt på autopilot i store del af 2. halvleg, og vi skulle helt frem til det 70. minut for at finde vores første afslutning i 2. halvleg. Her forsøgte David Boysen sig på frispark, men sparkede over mål.

Med et par minutter tilbage af kampen satte vi Bilal Jorf på banen. Bilal kommer fra egne rækker, og det var skønt at se ham får debut for førsteholdet efter flere kampe på bænken.

Chancerig slutning

De første 42 minutter af 2. halvleg var det meget sparsomt med chancer. Men vi fik en livlig afslutning. Først var der et giftigt forsøg af Christopher Grube Jensen, men inde i feltet fik han sparket over mål. Herefter fulgte tre muligheder er til os i overtiden.

Hashiba fik kæmpet sig forbi flere Roskilde-spillere, men blev presset i skudøjeblikket, så gæsternes målmand kunne diske op med en flot redning. Efter et hjørnespark forsøgte Rasmus Suhr sig med et hovedstød mod det lange hjørne, men her var keeperen vågen.

Kampens sidste afslutning tilfaldt Aleks, der svingede venstrebenet fra kanten af feltet og sigtede mod nærmeste stolpe. Niclas Jensen i Roskilde-målet stod dog godt placeret og fik reddet.

Formstærke Greve venter

Det var skønt med et tidligt mål i kampen, som gav den ro, der måske har manglet i andre kampe. Så kunne man måske forvente mere af 2. halvleg, men reelt set var sejren aldrig i fare. Så der var mulighed for at spare lidt kræfterne, inden efterårets sidste seks kampe.

Derudover var det også godt at se flere spillere tilbage, som har været plaget af skader. Både Hassan og Oskar Tranberg spillede hele kampen efter at have været ude med skader, og Killerich – som har fået lidt minutter efter sin skade – spiller ca. 70 minutter i går.
Desværre måtte Festim Mustafi forlade banen efter lidt over 20 minutters spil, men vi håber, at skaden ikke er så slem.

For vi får brug for alle mand, når vi i næste runde skal en tur til Greve den 7. oktober kl. 13. Her venter et formstærkt mandskab, der efter kun et point i de seks første kampe, har hentet sejre i deres to seneste opgør.