Brønshøj har fået sin egen tandproteseekspert

Jamen det måtte jo komme. Nu har bydelen også fået sin helt egen tandproteseekspert på Brønshøjvej 10 og her mestrer man alle etaper i forbindelse med tandproteser. Manden bag hedder Rasmus Otto, og han har hele 15 års erfaring indenfor faget. Han er både tandtekniker og klinisk tandtekniker – så man er i de bedste hænder, når man konsulterer klinikken.

     

Her ses Rasmus Otto ved receptionsskranken i den nyåbnede tandproteseklinik på Brønshøjvej 10 – faktisk lige overfor Brønshøj gamle skole, hvor man nu er i færd med at lave kulturhus.

– Jeg er himmel henrykt over, at kunne have min nye klinik i Brønshøj, fortæller Rasmus Otto til netavisen. – Selv bor jeg lige rundt om hjørnet, og jeg har gået på Rødkilde skole og ellers brugt mange af mine drengeår i bydelen. Så tro endelig ikke, at det er en tilfældighed, jeg nu er landet her på Brønshøjvej. Jeg har altid interesseret mig for tænder, og allerede som 18-årig gik jeg i gang med mine uddannelser. Det er jo praktisk, at jeg både er tandtekniker og klinisk tandtekniker, hvilket bevirker, at vi kan klare alt her fra adressen. Vi har tre behandlerrum og et fuldt udstyret dental laboratorierum.

   

Her viser Rasmus Otto det ene af de tre behandlerrum på Brønshøjvej 10.

I februar måned påbegyndte vi istandsættelsen af klinikken. Det var lidt af en opgave, for der er jo mange regler, som skal overholdes, og hygiejnen skal jo naturligvis være helt i top. Men 1. november var vi klar til at modtage de første klienter, og vi har fået en virkelig pæn modtagelse.

I 2018 startede jeg den første afdeling af Proteseeksperten, og i dag har vi en afdeling i Ballerup og i Holbæk. Vi har den fordel fremfor mange andre, at vi er hurtige – ganske enkelt fordi vi laver det hele selv. Og så lever vi efter “fuld tilfredshed eller pengene tilbage” – det tør vi, fordi vi ved, hvad vi står for.

Klinikken på Brønshøjvej 10

Hvis nogen går rundt og drømmer om nye og pænere tænder, så skal de bare kigge ind på klinikken. Har de ikke mulighed for det, kommer vi gerne hjem på besøg ved opstart af en ny behandling, og man vil altid komme ind til samme behandler, da det skaber tryghed for vore patienter, slutter Rasmus Otto.