Brønshøj lagde ud med 2-2 mod Allerød på Tingbjerg Ground

Der blev ikke tale om en flyvende start for Brønshøj i Danmarksseriens premiere lørdag eftermiddag. Opgøret mod Allerød sluttede uafgjort 2-2, efter 1-1 ved pausen. Gæsterne bragte sig foran 1-0 efter 17 minutter, men Oscar Tranberg udlignede på straffe til 1-1, og mere blev det ikke til i de første 45 minutter.            BB – Allerød – 2-2 (1-1)

I 2. halvleg bragte Ofori hjemmeholdet foran 2-1, men ti minutter før tid udlignede Allerød til kampens resultat 2-2.

278 tilskuere overværede BB’s første kamp i Danmarksserien nogensinde, og en stor del af dem vil nok spekulere en ekstra gang på de udfordringer, der venter de sortgule. Den næste er mandag den 16. august ude mod Avarta. En kamp der begynder kl. 18.30.