Brønshøj lever endnu - alt afgøres på sidste spilledag !

” Det ikke er ovrefør den fede dame har sunget ” er der et velkendt ordsprog, der siger. Og sådan er det med Brønshøjs situation lige nu. Hvor mange troede, det hele var forbi, så sørgede de sortgule lørdag eftermiddag for, at der stadig er et lille håb for at overleve.

                                                   

Det skete med en flot og fortjent sejr over vinderne af 2. division og oprykkerne fra Nykøbing F på 2-0 efter 1-0 ved pausen. Det var en mandfolkepræstation, og alle i staben for tjener et anerkendende klap på skulderen. Ingen fra BB lægger sig godvilligt, og det fik topholdet at se.

Brønshøj bragte sig i spidsen efter små 25 minutter med 1-0 ved Aleksandar Lazarevic, og efter pausen var det Bayan Fenwick, der efter 66 minutter slog sejren fast til 2-0. Da Skovshoved samtidigt blev besejret af FA 2000, så skal alle med spænding se frem til kampen søndag eftermiddag mellem Avarta – Roskilde KFUM i Espelunden. Uafgjort i den kamp vil være godt for BB, som med dagens flotte sejr er rykket op over nedrykningsstregen men altså med en kamp mere end de to førnævnte kombattanter.

På sidste spilledag skal Brønshøj til Næstved, som fik endnu en nedtur tidligere lørdag i Vanløse, som slog sydsjællænderne med 3-1. Næstved spiller ikke godt for tiden, så der har vi et lille håb. Roskilde KFUM får besøg af imponerende FA 2000, mens Avarta møder Skovshoved. Målforskellen er desværre ret jævnbyrdig, så det kan blive på marginaler, at det hele afgøres.

Alle kampe spilles samtidigt lørdag den 5. juni kl. 15.00 !

netavisen 29. maj 21 kl. 17.00