Brønshøj måtte bøje sig i regn og blæst fredag aften

På forhånd vidste vi, at Holbæk på hjemmebane ikke er nogen nem modstander. Og det fik vi bekræftet fredag aften, hvor BB i det mest rædselsfulde vejr måtte se sig besejret med 2-0. Der er nok ikke megen tvivl om, at sjællænderne vil være det ene af de tre oprykkerhold, når turneringen er overstået.

Men sejren på 2-0 blev grundlagt på to langskudsmål, og det skal også siges, at BB havde sine store chancer. Det var ikke bare lige dagen, hvor tingene lykkes. Når man tænker på den målfest BB havde før oprykningsspillet, så er det tydeligt, at den endnu ikke har meldt sig.

Vi har skrevet det flere gange før – de her kampe skal helst give fuld gevinst hver gang, da konkurrencen er benhård mellem flere gode bud på 3. division. Så skal BB hænge på i toppen, må Frederikssund besejres næste lørdag den 8. april kl. 14 på Tingbjerg Ground. Så er det jo spændende, om Københavns Kommune vil lade kampen spille på opvisningsbanen, eller om det denne gang er ænderne fra mosen, som har efterladt lidt for mange høm-høm’er ?!.

Lad os håbe vejret ikke volder flere problemer.

Det skriver Brønshøj selv om kampen !

Regn, vind, skader og nederlag

Det endte med et nederlag på 2-0, da vi gæstede kunstbanen i Holbæk i fredags, hvor vejret signalerede alt andet end sommertid. To langskudsmål sænkede os, mens vi stadig forsøger at genfinde efterårets målform.

Tekst: Christian Haslund / foto: Thomas Løser

Lige inden kampstart fik Oliver Carrara problemer med lysken, og vi måtte foretage en ændring. I stedet for begyndte Mathias Veltz oppe i front.

Den første halvdel af 1. halvleg var en lige affære, hvor hverken vi eller Holbæk ville blotte os. Det blev derfor til meget få chancer – én til hvert hold. Men begge gange blev der skudt forbi mål.

Himlen åbner sig

I den anden halvdel af 1. halvleg begyndte chancerne at komme samtidig med, at regnen og vinden kom. Andreas Horsebøg var tæt på at bringen os foran efter et hjørnespark. Men han fik header Nicholas Marfelts indlæg over mål. Syv minutter senere blev Mathias Veltz tacklet i skudøjeblikket, hvilket desværre forhindrede en scoring.

I den anden ende viste Tarik Mourhrib prøver på sine evner. I det 31. minut kom han helt ind til Lucas Chang-Andersen, men vores målmanden fik klaret med en flot redning. Kort tid efter forsøgte Mourhrib sig igen, men sendte bolden forbi mål.

Syv minutter før pausen kom kampens største chance. Bolden endte hos en helt fri Rasmus Suhr ved bagerste stolpe. Men Suhr afsluttede lige på målmand Sebastian Olsen.

Tvungne udskifninger

I pausen var vi nødt til at foretage en udskiftning efter en skade til anfører Oskar Tranberg – han blev erstattet af Sebastian Weber.

Vi var tæt på en drømmestart på 2. halvleg. Suhr tog bolden til sig og trak ind i banen. Her tog han et ganske kvalificerede skud, men måtte se bolden ramme undersiden af overliggeren – uheldigt!

Vi havde allerede måtte sige farvel til to spillere pga. skader, og fem minutter inde i 2. halvleg måtte vi sige farvel til den tredje. Marcus Porsgrunn blev liggende i græsset efter en tackling og kunne ikke fortsætte.

Flotte mål

Men det skulle blive værre. For to minutter senere modtog Mourhrib bolden på kanten af feltet, og med et velplaceret skud via stolpen bragte han hjemmeholdet foran 1-0.

Godt og vel et kvarter senere blev det 2-0 til Holbæk. Anders Nielsen tog chancen langt ude fra, og med hvad, der kun kan beskrives som et drømmehug og fantastisk spark, sendte han bolden i mål uden chance for Chang.

Efter 2-0 scoringen lagde vi et pres på Holbæk og fik presset dem lagt tilbage. Men på trods af en del indlæg, så lykkedes det os ikke at få scoret. Det endte derfor med forårets første nederlag.

Børnedag venter

Et ærgerligt nederlag i en kamp, hvor vi ikke havde skarpheden, men så sandelig heller ikke heldet. Vi ramte træværket for tredje kamp i træk og måtte skifte hele tre spillere pga. skader.

Med sejren til Holbæk, og også til Avarta, i denne runde, har de to hold sat sig på 1. og 2. pladsen med 10 point. Lige bagefter, med syv point, finder vi Vejgaard, der måske lidt overraskende tabte 1-2 hjemme til Marienlyst.

Selv befinder vi os tre point fra Vejgaard og den tredje oprykningsplads, mens der er seks point op til Holbæk og Avarta. Intet er afgjort, da der stadig er 33 point at spille om. Derudover kan vi også være ganske tilfredse med vores spil – vi skal ”bare” til at udnytte vores chancer.

Dette skulle gerne ske allerede på lørdag den 8. april kl. 14, når vi tager imod Frederikssund. I forbindelse med kampen afholder vi børnedag med gratis popcorn, påskeæggejagt og en lille fodboldbane at boltre sig på. Så tag de små hvepse med ud til en hyggelig dag.