Brønshøj mangler lige det sidste, 1-1 mod Avarta i Tingbjerg

Man kan godt sidde og ærgre sig over, at BB lige mangler det sidste for at kunne vinde sejre. Der bliver kæmpet godt nok, og ind i mellem er spillet også okay. Men lige den afgørende prik over i’et mangler desværre. Endnu – for det kan jo komme.

Her scorer Jeffrey Ofori sit mål efter et indlæg fra frispark taget lige uden for feltet i venstre side

Men mod Avarta lørdag eftermiddag blev det kun til et enkelt point. Lokalopgøret sluttede uafgjort 1-1 efter BB-føring på 1-0 ved pausen. Det var Jeffrey Ofori der på et hovedstød gjorde det til 1-0 for Brønshøj, og det holdt halvlegen ud.

Naturligvis stor glæde hos hjemmeholdet over scoringen. Men desværre var det ikke nok.

Men efter pausen gik det galt, da Frederik Nielsen var så uheldig at heade bolden i eget net til 1-1, og derved blev det faktisk, selvom begge hold havde muligheder.