Brønshøj mest scorende i Danmarksserien med 5-1 over Herstedøster

Med solide 5-1 hjemme over Herstedøster, har Brønshøj klinet sig godt fast i en lille førergruppe på tre hold, som bejler til noget større, når første del af turneringen er overstået. De sortgule er samtidig det mest scorende hold i hele Danmarksserien. Hele 20 kasser har BB scoret efter de første seks kampe. Det tegner meget lovende.

At rejse sig fuldstændigt efter pokalnederlaget tirsdag aften til Ishøj viser også, at mandskabet har fået hår på brystet og kan kæmpe sig til vigtige point. Sejren lørdag eftermiddag over Herstedøster blev grundlagt allerede fra starten. En ustyrlig Mathias Veltz scorede de to første mål i 6. og 34. minut, før gæsterne fik reduceret før pausen. I anden halvleg scorede Nicolai Jægergaard til 3-1, Rasmus Suhr til 4-1 før Mathias Veltz sluttede en perfekt dag af til 5-1 med endnu et hattrick. Dermed beholder BB sin plads i rækken som nummer 2 før fredag aftens opgør ude mod Tårnby FF. Den kamp spilles kl. 17.45.

Godt spillet gutter – det er en fornøjelse af se, I endelig får lov at vise det potentiale, I har !