Brønshøj gør klar til den kommende sæson i Danmarksserien

Hvis nogen tror, alt gik fuldstændig i stå i BB på grund af nedrykningen til Danmarksserien, så må man tro om. Siden den kedelige kendsgerning er man i fuld gang med at skabe grundlaget til den kommende sæson. Det gælder både økonomisk men også førsteholdstruppen. Spillere kommer og spillere går. 

Og så har BB startet salget af sæsonkort, og for 395 kroner har man adgang til alle Brønshøjs kampe på Tingbjerg Ground. Enhver krone der kommer ind vil være en god støtte til de sortgule.

                                     

Sådan gør man:
Overfør 395,- pr. sæsonkort via MobilePay til BB Entré: 254818. Skriv navn, telefonnummer og e-mailadresse i kommentarfeltet i MobilePay.

BB sender en bekræftelse pr. e-mail.

Sæsonkortene hentes ved året første hjemmekamp eller til de efterfølgende hjemmekampe.

Foreløbig har BB meddelt, at man har forlænget med Oskar Tranberg, Elias With og Mathias Veltz – og der skal nok komme flere lovende nyheder fra den front i løbet af de næste uger.

                         

                                                        Mathias Veltz, Oskar Tranberg og Elias With

Ukuelige Thomas Ibsen er endnu en gang i færd med at samle det mandskab, som meget gerne hurtigt skal spille BB tilbage i divisionsfodbolden. Og så starter BB’s nye træner Thomas West Hansen den 1. juli. Så der sker noget på Tingbjerg.

Efter hver sæson venter et kæmpe arbejde på at gøre førsteholdstruppen klar. Det er ikke nemt, for naturligvis forsvinder der nogle spillere i mindre eller større omfang. Og efter nedrykningen til Danmarksserien er der spillere, som vil prøve lykken i andre klubber, der ligger højere oppe. Barske vilkår men BB har heldigvis en rutineret og velorienteret mand, som kender betingelserne.

Selvfølgelig forventes også nye ansigter, så det skal blive spændende at se, hvad der kommer ud af sommerens anstrengelser. Vi har fuld tillid til Thomas Ibsen – og den nye træner kommer sikkert også med ideer.

                                    Tre træningskampe i juli måned ligger klar

netavisen den 28. juni 21 kl. 10.20