Brønshøj Sangskriver Festival klar til fjerde sæson !

Den lokale festival blev søsat første gang for fire år siden, og den 3. og 4. november går det løs igen i Pilegården med fjerde sæson.

Med Dicte, Juncker, Mathilde Falch, Henrik Balling (Gangway), Gæsterne og MC Hansen som hovednavne står en række talentfulde sangskrivere klar at forkæle publikum med originale, danske sange, når Brønshøj Sangskriver Festival slår dørene op i Kulturhuset Pilegården i Brønshøj.

Gæsterne

Brønshøj Sangskriver Festival er en koncertevent, der løber over to dage, og som hylder den originale sangskrivning. Det betyder, at musikken er skrevet og spillet af artister med noget på hjerte for
et publikum, der elsker at høre sangene fremført live – og gerne vil høre de gode historier om dem.

Gode historier er der til overmål, når Dicte, Juncker og Henrik Balling (Gangway) går på scenen lørdag aften til et forrygende talkshow orkestreret af radiovært Søren Rebbe. De tre dygtige sangskrivere deler gavmildt ud af erfaringer, anekdoter og oplevelser fra mange år på landevejen og serverer nogle af deres store sange live.

Dicte                                                                                                                                                                    Hvis man er nysgerrig på, hvad det vil sige at være ung i dag, er der godt nyt at hente på Brønshøj
Sangskriver Festival. De unge sangskrivere er et spejl af deres tid og ferme til at omsætte oplevelsen til tekst og musik. Det fortjener et større publikum, og derfor har man samlet de unge artister til at
kickstarte festivalen fredag aften. Og som noget nyt i år tilbydes billetter til halv pris til studerende og unge under 18.
Senere fredag aften er der dømt partystemning, når Gæsterne som en særlig gestus til “hjemmepublikum”  lancerer deres spritnye album ”Vi kan mødes i virkeligheden” ved en releasekoncert på udgivelsesdagen. Det kan kun blive festligt!

Mathilde Falch
For at øge interessen for den originale sangskrivning har Brønshøj Sangskriver Festival udskrevet en
sangskriverkonkurrence. En erfaren “fagjury” bestående af Chief One (sanger, producer) Juncker
(musiker og sangskriver), Kristian Dalsgaard (Ark studiet) og Kristian Boll (musiker og sangskriver)
har voteret og fundet frem til vindersangen, som eksklusivt præsenteres for publikum under festivalen.

Billetter til festivalen sælges i halvdagspakker til kr.125. Partoutkort, der giver adgang til samtlige
koncerter, kan købes for kr. 250. Unge under 18 og studerende kommer ind til halv pris.

Find vej til programmet og billetsalget her  http://www.sangskriverfestival.dk