Brønshøj sikrede sig oprykningsspillet, men sidste kamp gælder 1. pladsen !

Armene i vejret for Brønshøj, der i eftermiddag meget overbevisende bankede GVI på udebane med 4-1 efter 3-1 ved pausen. Sejren betyder nemlig, at BB dermed har sikret sig den ene af de to pladser til oprykningsspillet, som afgøres til foråret. Alene det er en super flot præstation, men det slutter ikke her, for på næste lørdag kan BB sikre sig 1. pladsen i rækken mod B. 1908.

Christian Haslund fra Brønshøj Boldklub har skrevet dette udførlige referat. Foto: Thomas Løser

Oprykningsspil sikret

Det blev til en 4-1 sejr i dag, da vi gæstede Nymosen. Med sejren er vi sikre på oprykningsspillet, men kampen om 1. pladsen er stadig i spil og bliver afgjort i sidste runde. Suhr, Veltz, Jægergaard og Neerborg var dagens målscorere.

Der var knald på i kampens første kvarter, hvor vi fik bombet hele tre gange. På fire minutter kunne Rasmus Suhr, Mathias Veltz og Nicolai Jægergaard nemlig lade sig hylde som målscorere.

Suhr udnyttede Marfelts flade indlæg, Veltz udnyttede et boldtab af GVI på egen banehalvdel og Jægergaard viste skudevnerne frem med et velplaceret skud via den ene stolpe. Så på ingen tid ændrede stillingen sig fra 0-0 til 0-3.

Sejren er slået fast efter Casper Neerborgs scoring til 4-1.

Målene blev en sovepude

De tre hurtige scoringer havde dog en negativ indflydelse på kampens tempo – især vores. Vi havde forsøg til mere, men ellers kom GVI bedre på bolden.

Dette udnyttede de til at reducere til 1-3, da Frederik Olsen modtog bolden i rummet mellem Oskar Tranberg og målmand Patrick Johansen. Med et træk kom han forbi Patrick og kunne sende bolden i et tomt net.

GVI bedst i 2. halvleg

I 2. halvleg var det med GVI i førersædet, men den sidste aflevering sad ikke altid i skabet, og det blev til få chancer. I stedet kunne vi score vores fjerde mål i kampen, da Casper Neerborg trak ind i banen og med venstrebenet scorede sit sjette sæsonmål. 4-1 var stillingen nu.

Kort tid efter burde Veltz havde bragt os foran 5-1. Han fik prikket bolden forbi målmanden og skulle bare score i et tomt net. Men der blev sløset alt for meget, og en forsvarsspiller nåede tilbage og fik afværget endnu en hvepse-scoring.

Stor cadeau til GVI, der aldrig gav op og fortsatte med at presse på for flere hjemmebanemål. Bl.a. havde de et skud på træværket. Men vi formåede at holde dem til det ene mål og kunne rejse hjem med alle tre point.

Vigtig kamp på lørdag

Oprykningsspillet er nu sikret, da Holbæk og Karlslunde møder hinanden i sidste runde. Men kampen om 1. pladsen – og dermed tre point med til oprykningsspilet – er ikke afgjort. BB, Holbæk og Karlslunde kan alle nå at tage 1. pladsen.

Vi har derfor brug for alle hvepse på lørdage den 26. november kl. 14, når det gælder sæsonens sidste kamp hjemme mod B1908, hvor en sejr netop kan give os 1. pladsen og en fantastisk afslutning på et skønt efterår.

netavisen lørdag den 19. november kl. 17.25