Brønshøj spillede 1-1 i Karlslunde - men med gode takter

Så kom Brønshøj i gang med træningskampene, og den første blev afholdt lørdag på udebane mod Karlslunde. Det blev en positiv en af slagsen, selvom det ikke lykkedes at vinde. Hjemmeholdet udlignede kort før tid til kampens slutresultat 1-1.

Ali Shah bragte BB foran efter 37 minutter i første halvleg, og den føring holdt til pausen. Men som nævnt fik Karlslunde udlignet til sidst, hvilket BB’erne med god grund kunne ærgre sig lidt over. De to trænere var godt tilfreds med kampens forløb, så lad os tage denne første kamp med oprejst pande og se frem mod den næste, som er 3. februar ude mod Frem. Her fløjtes i gang kl. 12.00.

Her er hvad BB’s Christian Haslund selv skriver om kampen

Pausen er slut

Efter over tre måneders pause var der endelig hvepsebold igen, da vi spillede 1-1 ude mod Karlslunde i vinterens første træningskamp. Ali Shah scorede vores enlige mål.

Januar har været en frygtelig måned – rent vejrmæssigt – men man skulle tro, at vejrguderne vidste Brønshøj skulle spille i dag. Der var lidt sol, fine temperaturer og heldigvis ikke for meget vind – perfekt fodboldvejr i januar.

Der var også mødt en del op til træningskampen på kunstbanen ved Karlslunde Idrætscenter, og de fik et godt spillende Brønshøj-hold at se.

Kampen var 10 minutter gammel, da vi kom frem til vores chance. Vi fik spillet os ind i Karlslundes felt og bolden endte for fødderne af Benjamin Riisgaard. Han fik afsluttet, men måtte se forsøget blive afrettet til hjørne. Herefter fulgte et par forsøg til Ali og Benjamin.

Efter små tyve minutter kom kampens største chance. Vi fik brudt Karlslundes opspil og sendt bolden ned langs højre side. Her spillede Benjamin bolden ind til Ali. Ali afsluttede første gang med venstre inderside tæt på mål, men fik sendt bolden forbi kassen.

Halvvejs igennem 1. halvleg kom Karlslunde frem til deres første afslutning, men det blev et skud fra kanten af feltet, som røg langt forbi mål. Fem minutter senere forsøgte hjemmeholdet sig på frispark, men bolden ramte muren og gik ud til hjørne.

I det 31. minut fik vi bolden i mål. Marcus Porsgrunn kom i et godt overlap i højre side og sendte bolden ind til Benjamin, der sparkede første gang og sendte bolden forbi Karlslundes keeper. Desværre havde linjedommeren hejst flaget og målet blev annulleret pga. en offside, som vi vil tillade os at kalde tvivlsom.

Men seks minutter senere, så kunne vi juble. Søren Sørensen havde forladt sin plads i det centrale forsvar og fik lagt så meget pres på Karlslundes midtbanespiller, at vi fik erobret bolden højt på deres banehalvdel. Bolden røg hen til Benjamin, der spillede den ind til Mads Hashiba. Han sendte hurtigt bolden videre til Ali, der sparkede højt mod forreste stolpe og bankede bolden i nettet. 0-1 til os.

I pausen blev der skiftet syv mand, så cheftræneren Bo Holden og Jan Faber fik mulighed for at se alle i aktion. De mange udskiftninger gjorde, at vi lige skulle finde vores fodfæste igen, og der blev lidt mere plads til Karlslunde.

Men det blev aldrig farligt. Karlslunde havde svært ved at spille sig frem til chancer i åbent spil og måtte nøjes med et par langskud. Det første fik Sebastian Klausen slået over mål. Det andet blev et sløset forsøg lige på Klausen.

Efter en times spil fik vi en kæmpechance for at komme foran 0-2. Karlslunde fumlede i deres opspil og vi fik erobret bolden lige uden for deres felt. Ali spillede bolden ind til en af vores prøvespillere, men helt alene med keeperen fik han sendt bolden forbi mål.

Med tyve minutter igen skiftede vi fire mand, og igen skulle vi lige finde vores spil igen. Dette udnyttede Karlslunde til at komme frem til et par chancer, men det tætteste de kom på en scoring, var et flot langskud, som Klausen klarede i fornem stil.

Med godt og vel 10 minutter tilbage af kampen var vi tæt på lukke den. Vi spillede os flot igennem Karlslundes venstre side. Bolden blev spillet fladt ind til Hashiba, der søgte mod forreste stolpe og fik afsluttet første gang. Desværre måtte han se bolden gå lige forbi mål.

Det lignede en sejr til os, men kort før tid fik hjemmeholdet et utroligt heldigt mål. Sebastian Klausen ville sparke bolden væk, men bolden ramte skulderen på en Karlslunde-spiller og gik i mål. Et pokkers uheldigt mål, som betød en stilling på 1-1.

Vi var dog tæt på at tage føringen igen minuttet efter, da Hashiba driblede sig igennem Karlslundes defensiv og fik afsluttet. Men i stedet for mål, så blev det til en flot redning af Karlslundes keeper. Det hele sluttede derfor 1-1.

Det ville have været skønt at begynde 2024 med en sejr, men det er ikke det vigtigste i disse ni træningskampe – det er spillet og kampminutter til spillerne.

Og vi kan godt være tilfredse med spillet. Defensive, offensiven og presspillet fungerede godt, trænerne fik set alle spillerne i aktion og vi fik ingen skader.

Næste weekend – lørdag den 3. februar kl. 12 – venter 3. divisionsklubben Frem i vinterens anden træningskamp, når vi gæster Valby Stadion.