Brønshøj spillede 2-2 mod AB Tårnby, men burde have vundet

Det var de brændte chancers kamp, da Brønshøj lørdag spillede uafgjort 2-2 mod AB Tårnby på Tingbjerg Ground. Men kigger man på, hvornår målene faldt, så bør BB nok alligevel være tilfreds med uafgjort 2-2 mod amagerkanerne. Det udlignende mål faldt nemlig i overtiden scoret af Oliver Carrara. Ellers en ganske glimrende træningskamp, som Tårnby mandskabet førte 2-1 efter de første 45 minutter.

Allerede på tirsdag spiller BB igen på hjemmebane. Her kommer Ishøj på besøg, og der fløjtes op kl. 16.20, hvilket man lige skal være opmærksom på.

Læs her hvad Brønshøjs Christian Haslund skriver om kampen:

Et hav af chancer

Det endte 2-2 i dagens træningskamp mod AB Tårnby fra 3. division. En kamp, hvor vi var bedst, men brændte alt for meget. Mathias Veltz scorede vores første mål, mens Oliver Carrara fik udlignet i overtiden med sin første hvepse-scoring.

Veltz gør det til 1-0 for BB

Der kom hurtigt gang i netmaskerne. Efter fire minutter spillede Veltz og Marcus Porsgrunn AB Tårnby tynde. Veltz løb mod mål, fik sendt bolden over keeperen og scorede i det lange hjørne. 1-0.

Minuttet efter var den gal i vores ende. Vi stod som saltstøtter i feltet, hvilket gav gæsternes angriber en stor chance. Denne formåede han at udnytte og udligne til 1-1.

Der fulgte en god periode til AB Tårnby, hvor de havde nogle store muligheder. Men bl.a. en fodparade af Frederik Rej-Rosenqvist forhindrede gæsterne i at komme foran.

Lidt over halvvejs i 1. halvleg var vi tæt på at score hele tre gange. Først kom målmanden i problemer på et Nicolai Grassi-indlæg, dernæst fik keeperen reddet Veltz’ afslutning og endelig bankede Veltz bolden over mål.

I stedet for, at vi kom foran 2-1, blev det AB Tårnby, som tog føringen. På en omstilling fik amagerkanerne spillet sig helt fri. Med en afslutning inde i feltet, fik AB Tårnby-spilleren sendt bolden op i nettaget. 1-2.

I 2. halvleg var vi mest på bolden og skabte endnu flere chancer. Men Marcus Porsgrunns udmærkede forsøg blev reddet på stregen, Veltz havde to friløbere og Carrara fik sendt bolden langt over mål.

Men i dommerens overtid fik vi endelig puttet bolden i kassen. Med et fint opspil i vores venstre side fik Porsgrunn spillet bolden ind til en fri Carrara. Med en følt inderside fik han sendt bolden forbi målmanden til slutstillingen 2-2.

En kamp, hvor vi fik presset AB Tårnby, viste god kvalitet og masser af chancer blev skabt. Nu skal vi bare blive skarpere i modstanderens felt.

Nu venter et par dages hvil, inden det gælder træningskamp mod Ishøj IF – fra 3. division – på tirsdag den 7. marts kl. 16.20 på kunsten i Tingbjerg.