Brønshøj spillede en flot kamp mod Avarta og vandt 3-1

Endelig fik vi set det Brønshøj mandskab på banen, vi har længtes efter at se. Et hold bestående af kæmpende spillere, der virkelig gik efter de tre point mod Avarta mandag aften. Og her blev det så til en fuldt fortjent sejr på 3-1 efter 1-0 ved pausen.

Hvilken skøn fornemmelse efter den anden kamp i Danmarksserien for Brønshøjs vedkommende. Med det spil og den fight vi fik at se, virker det ikke urealistisk at se de sortgule i toppen af rækken. I sær i de første 25 minutter sad BB på spillet.

Nicolai Clausen gør klar til at sparke frispark

Det var også i den periode – efter godt 10 minutter, at Nicolai Clausen kunne score direkte på frispark og bringe BB foran. Men hjemmeholdet fik en god periode efter en lille halv time, og her var de sortgule heldige med at få reddet stormen af. 1-0 holdt til pausen.

– og bolden går i mål – 1-0 til Brønshøj

I anden halvleg skulle viseren helt op på 65 minutter, før Rasmus Suhr kunne gøre det til 2-0 for BB. Den stilling holdt til fem minutter ind i overtiden, så fik hjemmeholder reduceret til 1-2, men fire minutter senere slog Rasmus Suhr sejren fast på et glimrende mål til slutresultatet 3-1 til BB.