Brønshøj fik uafgjort 2-2 i Odder

Næstsidste kamp i sæsonen spillede Brønshøj på udebane mod Odder, og den sluttede uafgjort 2-2 efter 1-1 ved pausen.

Hjemmeholdet bragte sig i spidsen allerede efter et par minutter, men Mathias Veltz fik udlignet efter en god halv time. Det holdt halvlegen ud.

Efter pausen skulle man helt hen til få minutter før tid, før der blev scoret igen. Og endnu engang var det Mathias Veltz som fik bolden i netmaskerne. Føringen holdt dog ikke længe, for Odder fik udlignet til 2-2, hvilket så blev kampens resultat.

Opgøret var egentlig uden betydning, der var kun æren at spille for, og den kunne de to klubber så dele. På lørdag den 17. juni spiller BB så sæsonens sidste kamp. Det er på Tingbjerg Ground, hvor Avarta kommer på besøg. Som det ser ud i skrivende stund, rykker Rødovre mandskabet op i 3. division sammen med Vejgård og Holbæk. Taber Avarta imidlertid søndagskampen mod Vejgård på hjemmebane, så kan Marienlyst godt forpurre oprykningen. Det vil ske, hvis Avarta også taber mod BB, og fynboerne besejrer Odder i Odense.

Kampen på Tingbjerg Ground fløjtes i gang kl. 14.00.