Brønshøj tabte til Fremad Valby i Sydbank pokalen

Det blev en ultra kort fornøjelse for BB i pokalturneringen. Tirsdag aften tabte hvepsene på udebane til Fremad Valby fra Københavnsserien med 2-1. Alle mål faldt før pausen. Mathias Veltz bragte ellers Brønshøj foran, men det holdt desværre ikke længe, så var hjemmeholdet med igen.

                                           

En meget trist sæsonstart for BB, som i Valby Idrætspark ellers skulle præsentere nogenlunde det mandskab, som på lørdag har debut og premiere i Danmarksserien på Tingbjerg Ground, hvor Allerød kommer på besøg. Og apropos Allerød, så vandt de kommende modstandere med hele 5-0 ude over NB Bornholm.

Det bliver en svær sæson for BB, der er mange gode hold i den kreds, BB skal spille i. Lad os håbe det vil lykkes at stable et slagkraftigt hold på benene. Det er en nødvendighed – ikke mindst hvis ambitionen om at rykke hurtigt op skal lykkes. Præstationen mod Fremad Valby var bestemt ikke prangende.

Netavisen vil i allernærmeste fremtid kigge lidt på spiller tilgange, og hvem der har forladt BB for at prøve nye græsgange,