Brønshøj venter mange tilskuere lørdag på Tingbjerg Ground - men læs lige her !

Endelig kan der igen komme tilskuere til fodbold. Det har godt nok været en utrolig kedelig periode, vi alle har været i gennem. Men på lørdag åbnes portene til Tingbjerg Ground – og så håber alle i BB, at der møder en talstærk gruppe supportere op. Det vil uden tvivl betyde en kæmpe støtte for spillerne, at deres “12.mand” – supporterne atter er klar med tilråb og slagsange                                                                                                                                                                                               

Det er dog vigtigt for alle, der har planer om at komme til BB – Roskilde KFUM lige at læse de retningslinjer, der fortsat gælder, hvis man vil til fodbold.

Der vil blive lukket maksimalt 500 ind på stadion – så det er efter først til mølle princippet. Når man tallet 500 – lukkes der ikke flere ind !

Portene/lågerne åbnes kl. 13.00 – og der er kampstart kl. 15.00.

Da vi stadig er i coronaen, er der nogle forholdsregler, man skal følge, for at der kan komme tilskuere på Stadion. Derfor – vær opmærksom på følgende retningslinjer fra BB:

  • Alle tilskuere skal registreres med navn, telefonnummer og evt. mailadresse.
  • Alle skal kunne fremvise et Coronapas eller en test der ikke er mere end 72 timer gammel. Hvis du ikke er testet, tilbyder vi en lyntest fra kl. 10.00 til 13.00 ved kantinen. Pris 75 kr. inkl. en sodavand eller en øl mens du venter på resultatet. Testen er kun brugbar i forbindelse med adgang til stadion. Medbring sygesikringsbevis eller billedlegitimation.
  • Der er ingen fribilletter til kampen. Stør venligst op omkring dette da klubben meget gerne skulle forsøge at kompensere for de manglende indtægter.
  • Der vil være tre sluser åben, så vi kan får jer ind hurtigst muligt. Mød op i god tid.
  • Alle skal bære mundbind på stadion, undtagen når man sidder ned. Følg kontrollørernes anvisninger.
  • Alle skal sidde ned under kampen. På tribunen er kun hver anden sæde tilgængeligt. Rund om banen skal man benytte de fremsatte stole. Respekter venligst dette.
  • Der vil blive solgt øl, vand og pølser i de udendørs boder. Hold afstand.
  • Alle kortholdere (club 100 m.m.) skal benytte indgangen ved den ”hvide” låge rundt om den normale indgang. og alle skal også her fremvise Coronapas eller test, der ikke er mere end 72 timer gammel.
  • På gensyn lørdag til fodbold på Tingbjerg Ground !

      Claus Wiingaard

      direktør Brønshøj Boldklub