Brønshøjs Britt er stadig vild med dans -

– men det giver sig udslag på en anden måde. For selvom Britt Bendixen har takket nej til at medvirke i den kommende Vild med Dans, har hun endnu  ikke lagt dansen bag sig. Snarere tværtimod. I lørdags fejredes Dansens Dag i Tivoli, og her stod Britt i spidsen for danserne fra BendixenDans, og hun stod for koreografien til elegante entreer for både de voksne og til børnedanserne.

Britt og børnedanserne i Tivoli

Showet fandt sted på Plænen i Tivoli, og på trods af grå skyer og heldagsregn, var der samlet flere hundrede danseinteresserede tilskuere med opslåede paraplyer foran scenen. Og det gik ikke stille for sig, eftersom de gav bifald og bravoråb af lutter begejstring.

Britt med tre dygtige seniorpar

Det er nu snart tre år siden, at Britt fik foretaget en dobbelt bypass hjerteoperation der betød, at hun ikke kunne medvirke i Vild med Dans sæson 2019.. Hun besluttede samtidigt at sæson 2021 skulle være hendes sidste – ikke på grund af sygdom, men som hun selv siger – jeg har medvirket siden starten i 2005, altså i 17 år, og jeg fyldte 80 år i januar. Derfor er det helt rigtigt, at jeg nu overlader min stol til en ung dommer, og jeg vil i stedet glæde mig til at overvære Vild med Dans som tilskuer hjemme i sofaen hver fredag aften.

I skal gøre det rigtig fint – Britt instruerer sine unge dansere

Pejsegaarden der jo var Britts barndomshjem, og som dannede rammen om familien Bendixens danseskole og selskabslokaler, drives i dag med stor succes af Ronnie og Nikolai Handskemager. BendixenDans er siden rykket til to store dansesale i Grøndag MultiCenter på Bellahøj, hvor der undervises og danses på højt niveau alle ugens dage.

Til netavisen fortæller Britt, at hun nyder sin pensionisttilværelse, og at hun kun underviser, når hun ikke kan lade være ! – Jeg er nødt til at fortælle, at jeg er så stolt over, at vi har nogle af Danmarks dygtigste trænere ansat, og at niveauet hos os er så højt, at halvdelen af de danske danselandshold i øjeblikket er fra BendixenDans, slutter en glad og begejstret Britt Bendixen.