Brønshøjs flotte afslutning på sæsonen lover godt

Det andet oprykkerhold Ishøj blev besejret på Tingbjerg Ground med 2-1 efter 1-1 ved pausen lørdag eftermiddag i sæsonens sidste kamp. Bare få dage forinden ekspederede BB det andet kommende divisionshold AB Tårnby ud af pokalen. To styrkeprøver som viser, at den suveræne afslutning ikke er nogen tilfældighed

Brønshøj – Ishøj – 2-1 (1-1)

De sortgule har virkelig fået sat skik på spillet og kampånden, og det kan som følge der af ikke undgås, at man begynder at få optimistiske tanker med hensyn til næste sæson.

Det spil Brønshøj har vist de seneste 9-10 kampe er det, vi alle har gået og ventet på hele sæsonen. Men godt det er sådan, det slutter. Kan man ellers holde nogenlunde på tropperne, så bliver BB et godt bud på et tophold efter sommerferien.

Samtidigt var det en kærkommen revanche for det rædselsfulde nederlag i Ishøj på hele 7-3 tidligere på året.

Det var ellers gæsterne, der kom foran først allerede efter bare syv minutter. Men efter 24 minutter udlignede Mads Hashiba Jensen til 1-1, hvilket var resultatet efter første halvleg.

I anden halvleg sørgede Jeppe Orbe for BB’s sejrsmål efter nøjagtigt en time, og det skulle vise sig at blive kampens resultat.

Flot BB – godt kommet igen – nu kan vi glæde os til turneringsopstarten efter sommerferien.