Brønshøjs forsvar holdt endnu engang stand - 0-0 mod Tårnby FF

I seks spillede kampe i Danmarksserien har Brønshøjs forsvar kun lukket to mål ind. Det er godt gået. Fredagens opgør på Amager mod Tårnby FF var ikke nogen nem opgave, og selvom BB kun fik det ene point, bør man alligevel være tilfreds med kampens udfald.

Hjemmeholdet var bestemt ikke et mandskab, man skulle undervurdere, og vi vil uden tvivl kunne se Tårnby FF med i toppen af rækken resten af sæsonen. I skrivende stund beholder BB førstepladsen i DS pulje 1, men den kan ryge senere lørdag. Vinder Allerød hjemmekampen mod Gørslev, så overtager de førersædet. I hvert fald indtil videre.

Næste modstander er igen på udebane.

Også Gørslev har haft en pæn start på sæsonen. Meeeen – mon ikke BB kan hente tre gode point og måske vende tilbage til førstepladsen ?

Sådan skriver BB selv om kampen. Tekst: Christian Haslund / foto: Thomas Løser

Træværk i Tårnby

På en lun fredag aften endte det målløst, da vi gæstede Tårnby FF på Ugandavej. Et godkendt point på en svær udebane, hvor der var chancer i begge ender og træværket spillede en rolle.

De første 45 minutter var dog ikke meget værd at skrive hjem om. Det var en rodet omgang med mange boldtab fra begge hold. Og det var heller ikke mange chancer tilskuerne fik at se i 1. halvleg.

Alligevel lykkedes det os at komme tæt på en føring efter 10 minutter, da Michael Lumb kom til baglinjen og fik sendt bolden mod forreste stolpe. Her kom Mads Hashiba til, men han kunne ikke få ram på bolden.

Syv minutter senere måtte Lucas Chang-Andersen hive en flot redning ud af ærmet, da hjemmeholdet forsøgte sig fra distancen.

I de sidste 10 minutter af første halvleg fik vi bedre fat og fik lagt et pres på Tårnby FF. Dette gav bl.a. en hovedstødsmulighed til Rasmus Suhr, men der blev headet over. Derfor var stillingen 0-0, da de to hold gik til pause.

Chancer i begge ender

Tårnby FF havde tre gode mulighed inden for de første 10 minutter af 2. halvleg. Først et farligt indlæg, som heldigvis ikke blev ramt. Dernæst en halvkikset afslutning, som var tæt på at snyde Chang, men han fik slået bolden over mål. Endelig et forsøg på overliggeren efter en lille skovtur af Chang.

Men vi holdt os heller ikke tilbage med at komme frem til chancer. Marcus Porsgrunn havde et forsøg mod det lange hjørne, men sparkede forbi. Neerborg var tæt på at finde en helt fri Mads Walter i feltet. Lumb fik testet keeperen. Tårnby FF fik blokeret Walters forsøg samt en flot redning af keeperen efter en friløber til Walter.

Filmklip: Friløber til Walter (106.46)

Træværket i aktion

I det 89. minut lavede vi et dumt boldtab på midten af banen. Dette gav en omstilling til Tårnby FF, hvor hurtige og teknisk dygtige Ali Jennane kunne føre bolden frem. Han tog chancen ude fra og fik sparket bolden forbi Chang i mål. Heldigt for os ramte bolden undersiden af overliggeren og sprang tilbage i spil.

Filmklip: Jennane på overliggeren (112.58)

Men vi kunne også ramme overliggeren. Michael Lumb modtog bolden i venstre side og fra kanten af feltet hamrede han til kuglen. Der var fart på, men ramte lige på overliggeren.

Filmklip: Lumb på overliggeren (113.56)

Det blev kampens sidste afslutning efter en 2. halvleg, hvor vi havde domineret. Vi må dog også anerkende Tårnby FF, som er et rigtig godt hold, og måske kunne havde taget sejren. Men samlet set en sløj 1. halvleg, stærkt 2. halvleg og et godkendt point mod et af de bedste hold i rækken.

I næste runde venter en lige så svær kamp, når vi skal en tur til hjemmestærke Gørslev, som har hentet 10 point ud af 12 mulige på hjemmebanen. Kampen spilles lørdag den 23. september kl. 13.30.